Jobbet "Bioanalytiker/Radiograf søges til Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
 
Har du lyst til at arbejde på en spændende afdeling med et højt fagligt niveau, hvor målet er at give patienten den bedst mulige undersøgelse? 
 
I Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET er der blevet to faste stillinger ledige i PET-sektionen. Stillingerne er på 37 timer om ugen med fri i weekender og på helligdage.  
 
Som nyansat vil din mødetid være: mandag-torsdag: kl. 8.00-15.30 og fredag kl. 8.00-15.00, men når du er oplært vil din mødetid blive placeret inden for vores åbningstider: 
 
Mandag, onsdag og torsdag     kl. 7.30-15.30 
Tirsdag                                     kl. 7.30-18.00 
Fredag:                                     kl. 7.30-15.00 
 
Klinikken udfører komplicerede og specialiserede undersøgelser, hvor du som bioanalytiker/radiograf arbejder tæt sammen med andre faggrupper. 
 
Vi tilbyder et afvekslende job med patientundersøgelser på PET-, PET /CT- og PET/MR-scannere, herudover har du mulighed for at deltage i forskningsprojekter relateret til PET/CT undersøgelserne. 
 
I vores forskningsaktive klinik deltager alle faggrupper i nationale og internationale kongresser med posters og foredrag.  
 
Kendskab til specialet/erfaring med PET /CT-scanninger vil være en fordel, men ikke en forudsætning, da et oplæringsprogram vil blive tilrettelagt efter dine kvalifikationer.  
 
Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet.  
 
Stillingerne er til besættelse 1. februar 2019 eller snarest herefter
Ansøgningsfrist den 25. januar 2019, kl. 12.00. 
Samtaler afholdes i uge 5 og uge 6. 
Ansøgning incl. CV, relevante oplysninger samt autorisation sendes via linket i opslaget. 
 
Kontakt 
Vi glæder os til at høre fra dig, og har du brug for yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til afdelingsbioanalytiker Kate Pedersen, tlf. 35 45 1679.