Jobbet "Bioanalytiker søges til Sektionen for Præanalyse og POCT" er udløbet

Region Midtjylland

Blodprøver og Biokemi, RHH

Sundvej 30, 8700 Horsens

Dit næste skridt
Blodprøver og Biokemi, Regionshospitalet Horsens søger en bioanalytiker som vikar i Sektionen for Præanalyse og POCT. Der er tale om et 3 måneders vikariat fra 1/2-19 til 30/4-19 på 37 timer.

Blodprøver og Biokemi:
Afdelingen består i alt af ca. 70 medarbejdere, hvoraf de fleste er bioanalytikere. Bioanalytikerne er organiseret i tre sektioner med kompetencer centreret omkring
henholdsvis præanalyse, biokemi/koagulation samt hæmatologi/serologi. Alle sektioner varetager EKG og blodprøvetagning. Til hver af disse tre sektioner er knyttet en afdelingsbioanalytiker og en driftsspecialist, der sammen forestår den daglige drift af laboratoriet.

Sektionen for Præanalyse:
Sektionen består udover afdelingsbioanalytikeren og driftspecialisten af i alt 21 bioanalytikere.
3 af disse bioanalytikere varetager selvstændigt den daglige drift af ambulatoriet i Skanderborg Sundhedshus, som også er en del af Regionshospitalet Horsens.

Arbejdsopgaver i dette vikariat:
- EKG og blodprøvetagning; ambulant og på sengeafdelinger, og POCT-analyser
 
Afdelingen tilbyder:
- ansættelse i en spændende og aktiv afdeling, med et tæt kollegialt team
- gode kolleger med stort engagement og høj faglighed
- et hospital hvor innovation, teknologi og dynamiske medarbejdere er nøgleord

Vi forventer:
- at du er bioanalytiker
- at du har erfaring i blodprøvetagning og EKG
- at du kan lide patientkontakt
- at du er stabil, motiveret og kan lide at have travlt
- at du kan planlægge og prioritere dit arbejde, er fleksibel og ansvarsbevidst
- at du trives med ansvar
- at du bidrager til et godt arbejdsmiljø og har gode samarbejdsevner

Har du spørgsmål kan du kontakte Afdelingsbioanalytiker Tue Boas på telefon 7842 6043 eller du kan kontakte Ledende bioanalytiker Tina Arentzen Bjerre på telefon 7842 6047.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Sundhedskartellet (Danske Bioanalytikere) og Danske Regioner.
Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ansøgningsfrist: Mandag den 21. januar 2019. Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 4.
Ansøgningen skal sendes elektronisk via nedenstående link.

Regionshospitalet Horsens - en attraktiv arbejdsplads:
Blodprøver og Biokemi er en del af et innovativt akuthospital, der bl.a. satser meget på at være i front inden for IT og patientsikkerhed til gavn for både patienter og medarbejdere. Regionshospitalet Horsens har en størrelse og kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Samtidig er helheden i fokus, og der er et tæt og tværfagligt samarbejde på tværs af hospitalets afdelinger. Afdelingerne hjælper hinanden til at nå deres mål og løfter i flok.

Regionshospitalet Horsens arbejder ud fra principperne i Patientsikkert Sygehus og deltager aktivt i det nationale program Sikkert Patientflow. Vi er en attraktiv arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter udvikling højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre borgerne den bedst mulige oplevelse i mødet med hospitalet. Regionshospitalet Horsens vil både nu og i fremtiden skille sig ud ved at yde en ekstraordinær indsats på mange fronter.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale