Jobbet "Reservelæger i introduktionsstilling - Gynækologisk - Obstetrisk Klinik" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Juliane Marie Centret  
 
2 introduktionsstillinger ved Juliane Marie Centret, Gynækologisk - Obstetrisk Klinik er ledig til besættelse pr. henholdsvis 1/6 og 1/9-2019 og et år frem.  
 
Ønskes yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte klinikchef Heidi Sharif, telefon 3545 1309 eller klinikchef Lene Lundvall på 3545 3866.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Ansøgningsfrist den 11/3 2019, kl. 12:00.  
 
Samtaler forventes afholdt i uge 12 - 13. 
 
Ansøgning og CV sendes elektronisk via linket.  
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  
 
Interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.  
 
Juliane Marie Centret behandler, forsker og underviser inden for områderne: Fødsler, for tidligt fødte børn, sygdomme hos børn, sygdomme hos kvinder, mandlige og kvindelige fertilitetsproblemer samt vækstproblemer. På flere områder er centret med i den internationale elite. Der er 288 sengepladser og en omfattende ambulant virksomhed. Centret har ca. 1306 normerede stillinger og er opdelt i 10 klinikker, som har eget budget og ledelse. Juliane Marie Centrets omsætning er knap 700 mill. kr. Vi har taget navn efter Dronning Juliane Marie (1729 -1796), Frederik den V´s dronning. Juliane Marie var medstifter af fødselsstiftelsen og har i forvejen lagt navn til Juliane Maries Vej, som centret har indgang fra.