Jobbet "Uddannelsesansvarlig for Kliniske Færdigheder på CAMES-RH (læge)" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kildegårdsvej 28, 2900 Hellerup

Dit næste skridt
Vil du være med til at uddanne fremtidens sundhedsprofessionelle? Vi søger en afdelings- eller overlæge til Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation på Rigshospitalet (CAMES-RH).  
 
Jobbet  
Du skal være koordinator for et nyetableret team med 15 deltidsansatte lægelige kursusledere, der er ansvarlige for vores kurser i kliniske færdigheder. Du forventes ikke selv at være ekspert i alle de færdigheder, som vi underviser i, for vi dækker hele spektret fra basal genoplivning for 1. semester studerende til simulationsbaseret træning i de mest avancerede kirurgiske procedurer. Dit hovedansvar bliver primært at sikre kursernes kvalitet og løbende udvikling i tæt samarbejde med de faglige kursusledere.  
 
Jobbet indebærer følgende overordnede opgaver:  
  • kursusledelse (for 2-3 færdighedskurser afhængigt af kompetencer og interesser) og sikre overblik over den samlede undervisningsportefølje inden for kliniske færdigheder  
  • afholdelse af teammøder og sikring af samarbejdet mellem medarbejderne samt at afklare og uddelegere opgaver og projekter i teamet under hensyntagen til bedst mulig brug af ressourcer og ønsker fra medarbejderne  
  • udfordre og understøtte udviklings- og læreprocesser i teamet og samarbejde med sektionschefen om at sikre et godt arbejdsmiljø  
  • deltage i medarbejdernes MUS sammen med sektionschefen  
  • samarbejde tæt med de andre teams (Team Forskning, Kommunikative & professionelle kompetencer, Engineering & Robots, Drift samt Administration) på CAMES  
  • indgå i CAMES-RH´s ledelsesgruppe med de øvrige teamkoordinatorer  
  • implementere og følge op på beslutninger truffet i ledelsesgruppen  
  • være drivkraft i CAMES-RH´s samarbejde med CAMES Herlev, Københavns Universitet, hospitalsafdelingerne i nærområdet, andre simulationsenheder, og de mange aktører i lægelig uddannelse om simulationsbaseret træning i kliniske færdigheder  
Om os  
Målet med alle CAMES aktiviteter er at øge kvaliteten og sikkerheden i patientbehandlingen gennem uddannelse af regionens sundhedspersonale. CAMES er organiseret som en del af Center for HR. CAMES-RH arbejder på to matrikler, der er placeret på hver sin side af Fælledparken (Teilum-bygningen ved Rigshospitalet samt Aldersrogade 6C). Dit team arbejder på begge matrikler. Vi udbyder mange kurser, driver en vifte af udviklingsprojekter og bedriver en masse forskning indenfor simulationsbaseret læring i sundhedsvæsenet. Vi er en tværfaglig arbejdsplads med sygeplejersker, SOSU, fysioterapeuter, magistre, psykologer, ingeniører og administratorer foruden lægegruppen. Vi udbyder vores kurser i et miljø, der har stort fokus på udvikling og innovation og har derfor en ret omskiftelig hverdag med jævnlige ændringer, nye opgaver og kolleger samt mange samarbejdspartnere. Vi er ambitiøse på kvaliteten af det, som vi leverer hver især og sammen.  
 
Vi tilbyder  
 
Vi tilbyder en arbejdsplads med stor indflydelse på egen opgaveløsning og alsidige arbejdsopgaver samt fokus på tværfagligt samarbejde.  
 
Om dig
 
Du er speciallæge. Du har stor undervisningserfaring samt erfaring med kursusledelse. Det er klart en fordel at have arbejdet specifikt med simulationsbaserede undervisningsformer og færdighedstræning. Det er også en fordel, hvis du har forsket, men det er ikke en afgørende forudsætning. Du er glad for en afvekslende hverdag, hvor samarbejde, nytænkning og implementering er nøgleord.  
 
Ansættelsesforhold
 
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.  
 
Arbejdstiden vil efter aftale og kvalifikationer være 22½-37 timer pr. uge med mulighed for flextid.  
 
Dit arbejdssted er begge CAMES Rigshospitalets matrikler (Frederik Vs Vej og Aldersrogade), 2100 København Ø.  
 
Yderligere oplysninger
  
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Anne Mette Mørcke på anne.mette.moercke@regionh.dk.
 
Ansøgningsfrist  
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis online via linket her på siden senest 3. april 2019.  
 
Forventet tiltrædelse 1. juni 2019.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.  
 
Om Center for HR
 
Center for HR er en del af Danmarks største sundhedsorganisation med 44.000 ansatte, hvor ca. 70 pct. er sundhedspersonale fordelt på syv hospitaler. Vi leverer uddannelse og kompetenceudvikling, ledelses- og organisationsudvikling, og vi yder rådgivning og service inden for løn, personalejura, personalepolitik og arbejdsmiljø.  
 
I Center for HR, dyrker vi nysgerrighed og læring. Her får du mulighed for at udvikle dig i en retning, der gør dig til medskaber af fremtidens sundhedsvæsen. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor vi forventer – og giver plads til – at du selv tager ansvar og initiativ. Vi vil styrke lederskabet i den enkelte, fordi vi tror på det skaber faglig og personlig energi og bedre resultater.