Jobbet "Sygeplejersker, ergoterapeuter og SOSU-assistenter til jobrotation i behandlingspsykiatrien" er udløbet

Region Midtjylland

Regionspsykiatrien Midt

Søndersøparken 1, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Tag et fagligt hop – bliv rotationsvikar i Psykiatri og Social

Regionspsykiatrien Midt mangler vikarer til jobrotation, da nogle af vores sygeplejersker er på specialuddannelsen i psykiatri.

Er du sygeplejerske, SOSU-assistent eller ergoterapeut – og har du lyst til at være vikar for en sygeplejerske, er det dig, vi søger. Du vil som rotationsvikar få chancen for at skabe nye og gode erfaringer og kompetencer, der konstant vil blive styrket.

Vi søger 5 rotationsvikarer til vores afsnit i Viborg og Silkeborg.

Rotationsvikariatet vil som udgangspunkt gå fra den 15. april 2019 og seks måneder frem. Inden vikariatet starter vil der være mulighed for 2 ugers virksomhedspraktik i uge 14 og 15 med henblik på at lære den afdeling, du bliver rotationsvikar i, bedre at kende. Ansættelsen kan rykkes 1 til 2 uger frem eller tilbage efter aftale mellem dig og det enkelte afsnit.

For at blive rotationsvikar skal du være ledig og have minimum 26 ugers ledighed på dagpenge eller kontanthjælp pr. 1. april 2019.

Som rotationsvikar vil du modtage overenskomstmæssig løn. Under virksomhedspraktikken vil du modtage dagpenge.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om rotationsvikariaterne kan fås ved henvendelse til HR-konsulent Jannie Toldbod, tlf. 5118 5282.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 22. marts 2019, men da vi løbende forsøger at matche mulige vikarer med de forskellige afdelinger, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale