Jobbet "Geriatrisk-Ortopædkirurgisk Sengeafsnit - lægesekretær" er udløbet

Region Nordjylland

Ortopædkirurgi: Sekretariat

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Vi søger en lægesekretærkollega til en nyoprettet stilling, som er skabt i forbindelse med, at Geriatrisk Afdelings sengeafsnit skal flytte sammen med Ortopædkirurgisk Sengeafsnit O1.
Det drejer sig om en fast stilling med geografisk placering på det fælles sengeafsnitskontor.
 
Dine nærmeste og daglige kolleger vil være de nuværende ortopædkirurgiske sengeafsnitssekretærer, og en anden vigtig samarbejdspartner er naturligvis de øvrige geriatriske sekretærer, hvor du tillige vil indgå som en del af opgaveløsningen i relation til nogle udvalgte ambulante funktioner.
 
Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt - indtil videre indgår stillingen ikke i vagtdækning i weekender og på helligdage.
 
Vi er klar til at modtage dig her hos os den 01.05.2019 – vi venter gerne på den rette.
 
Overordnet er det vigtigt for os, at vi kan ansætte en lægesekretær, der:
  • Er sengeafdelingernes professionelle og servicemindede ansigt udadtil og indadtil.
  • Har lyst og evne til at være en del af et tværfagligt team, som til stadighed arbejder med at tilbyde vore patienter og samarbejdspartnere et højt serviceniveau.
  • Arbejder konstruktivt og kreativt med udvikling af lægesekretærernes fremtidige arbejdsområder og har lyst til at indgå i processen, hvor der skal skabes et arbejdsfællesskab på tværs af geriatri og ortopædi.
  • Har organisatorisk overblik og talent for at udnytte alle tilstedeværende ressourcer bedst muligt for både patienter og samarbejdspartnere.
  • Er optaget af at bidrage til opfyldelse af opstillede kvalitetsmål.
  • Har gode sundheds-IT-kompetencer og med lyst til at indgå i udvikling og implementering af IT- understøttede, effektive arbejdsgange.
  • Deltager i løsning af lægesekretærernes kerneydelser på højt fagligt niveau.
  • Har lyst til at medvirke til uddannelse af lægesekretærelever under deres ophold i sengeafdelingerne.
 Og hvis du samtidigt tilgår arbejdslivet positivt, engageret og med godt humør – så er vi allerede langt på vej. Hos os vil du blive en del af en engageret personalegruppe, hvor vi vægter det gode samarbejde med alle og den respektfulde kommunikation højt.
Til gengæld for alle vore ønsker og krav, kan vi tilbyde dig solid oplæring, så du kommer godt fra start og derefter får gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i en stilling, som skal bygges op i en ny kontekst og i et nyt koncept for samarbejde på tværs
 
Vil du vide mere om stillingen, inden du sender din ansøgning? Så er du velkommen til ringe til ledende lægesekretær Majbritt Skov, mobil 30628760 - du er også velkommen til at aftale et besøg, så du kan se, hvor og hvordan vi "bor".
Er du interesseret og vil gerne søge stillingen? Så send din ansøgning med relevante bilag senest 25.03.2019
 
Ansættelsessamtaler finder sted tirsdag, den 26.03.2019