Jobbet "IT konsulenter til Digitalisering og IT i Region Nordjylland" er udløbet

Region Nordjylland

EPJ - Logistik

Hadsundvej 190, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Brænder du for at arbejde med IT, der gør en forskel i brugernes komplekse hverdag? Vil du have indflydelse og ansvar og indgå i et team af dygtige, ambitiøse og erfarne kollegaer?

Så har vi måske det job du søger!

Du bliver del af det team i afdelingen for den Kliniske IT Arbejdsplads, der arbejder med logistik, (klinisk logistik og service logistik), EPJ, Digital signatur og kommune kommunikation. Du vil i stillingen primært arbejde med projekt og forvaltningsopgaver, som vedrører EPJ og logistik systemerne.

Hvad laver vi i afdelingen for den Kliniske IT Arbejdsplads?                
Forvaltningen af Region Nordjyllands IT systemer dækker et bredt spekter af opgaver vedrørende anvendelse og drift af disse systemer, der understøtter sygehusenes arbejdsgange. Vores fokus er på systemernes funktionalitet og indbyrdes samspil, samt understøttelse af den daglige brug og sikring af den fortsatte udvikling, af de kliniske IT systemer.

Medarbejdere i afdelingen arbejder blandt andet med:
  • Daglige opgaver ved forvaltningen af systemerne, eksempelvis anvendelsesstøtte til brugerne
  • Overvågning af integrationer ind mod og ud af vores systemer
  • Testopgaver i forbindelse med opgraderinger af de sundhedsinformatiske systemer
  • Opsamling og analyse af ændringsønsker
  • Kontraktstyring og samarbejde i øvrigt med leverandører
  • Projektopgaver

Hvad søger vi?
Vi søger en kandidat med den rigtige kombination af teknisk baggrund og indsigt eller interesse i den kliniske verden. Du er måske civilingeniør i sundhedsteknologi eller teknisk stærk kandidat i klinisk videnskab og teknologi – eller noget helt tredje. 

Du har personlig gennemslagskraft og gode kommunikative evner skriftligt og mundtligt. Du trives med selvstændige arbejds- og ansvarsområder og fungerer samtidig godt med opgaver, der løses i samarbejde med andre. Du arbejder løsningsorienteret og struktureret og evner at være den drivende kraft i forhold til afklaring af ofte komplicerede problemstillinger.

Om IT
IT har 165 kompetente medarbejdere som med afsæt i regionens IT-strategi bl.a. understøtter og videreudvikler den brede digitalisering af sundhedsområdet, og har til mål er at levere sikker og stabil drift, døgnet rundt til ca.14.000 brugere og 10.000 IT arbejdspladser, der befinder sig på Region Nordjyllands hospitaler, institutioner og administration. 

Hvad tilbyder vi?
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, høj aktivitet og fokus på kvalitet i ydelserne til vores brugere og samarbejdspartnere. Du får en spændende og travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer.

Der er tale om 5 stillinger, 2 faste fuldtids stillinger og 3 barselsvikar stillinger.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Vicekontorchef Brian Heinrich Pedersen på mail bhp@rn.dk eller telefon 22 75 09 49.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgning og CV skal være indsendt senest 8. maj 2019 med angivelse af hvilken af de 2 stillingstyper der søges.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført uge 21

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.