Jobbet "Sekretær til 1-års vikariat i Øjenklinikkens reception, Rigshospitalet - Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

valdemar Hansens Vej, 2600 Glostrup

Dit næste skridt
Har du øje for det gode patientforløb, er du engageret, ansvarsfuld og positiv - og kan du se dig selv som klinikkens ansigt udadtil, så er du måske vores nye kollega.  
Øjenklinikken søger en sekretær på Glostrup matriklen til 1-årigt vikariat pr. 1. maj 2019 ellers snarest derefter. Stillingen er på 37 timer/uge på hverdage i dagtiden.  
Vi søger en sekretær, som enten er sundhedsuddannet eller har erfaring fra lignende stilling indenfor hospitalsvæsenet.  
 
Om Øjenklinikken  
Øjenklinikken er Danmarks største øjenklinik og modtager patienter fra hele landet. Klinikken er geografisk placeret på Rigshospitalet i Glostrup, men har også afsnit på Kennedy Centret i Glostrup, Nordsjællands Hospital i Hillerød og Blegdamsvej. Vi er ca. 360 ansatte, heraf 62 sekretærer.  
 
I Øjenklinikken lægger vi meget vægt på, at alle patienter får en særdeles imødekommende og venlig behandling. Og vi strækker os langt, for at imødekomme patienternes ønsker – også selv om det er arbejdskrævende og tidskrævende for os. Til gengæld fører flertallet af øjenspecialets behandlinger til bedre syn og bedre livskvalitet.  
 
 
Dine opgaver  
Stillingen er som sekretær i Øjenklinikkens hovedreceptionen, hvor du dagligt sidder sammen med 2 kollegaer.  
De daglige opgaver er primært at modtage og tjekke klinikkens ambulante og dagkirurgiske patienter ind. Byde dem velkommen og sikre, at de ender på de rigtige afsnit. Herudover skal du besvare telefonopkald og bestille kørsel til patienterne.  
 
Om dig  
• Du er udadvendt og positiv med et godt humør.  
• Du skal kunne lide en omskiftelig hverdag, der kræver hurtig ændring af planlægningen.  
• Du skal have flair for den direkte patientkontakt både i telefonen og i receptionen, hvor opgaverne kan variere meget.  
• Du må gerne have erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen.  
• Erfaring fra tidligere arbejde i en Øjenklinik/-afdeling er en fordel, men ingen betingelse.  
 
Vil du vide mere?  
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Michelle Guldborg Hagelberg på tlf. 3863 4860.  
Ansøgningsfrist  
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 08.00  
Der vil blive afholdt samtaler fredag d. 26. april 2019.  
 
Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.  
Vi er en røgfri arbejdsplads.  
Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.  
 
Stillingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har en blank børneattest.