Jobbet "Lungemedicinsk afsnit M33, Glostrup, søger social- og sundhedsassistent" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Hjertet på rette sted
 
Vi søger en social- og sundhedsassistent, som har hjertet på rette sted, samtidig med at du skal være fagligt velfunderet i din pleje, behandling og tilgang til patienten. 
 
Vi har gruppepleje, hvor du sammen med en sygeplejerske varetager pleje og behandling af 6-8 patienter. Fra selvhjulpne unge, der har en nyopdaget diabetes der skal reguleres, til patienter der har behov for hjælp til al pleje. 
 
Vores patienter spænder fra KOL, dysreguleret diabetes, infektioner samt nyopdagede cancer sygdomme og terminal pleje. Vores personalegruppe er for assistenternes vedkommende med mange års erfaring, en dygtig gruppe med udvidede kompetencer, der kan læres meget fra. Sygeplejerskerne har alt fra 2 måneder til 20 års erfaring. 
 
Afsnittet er normeret til 20 senge og vi har en gennemsnitlig indlæggelsestid på 1-10 dage. Alle vores patienter visiteres fra akutklinikken hele døgnet.  
 
Vi har et godt tværfagligt samarbejde med terapeuter, pårørende og primær sektor.  
 
Afdelingen uddanner sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelever, og har et velfungerende studiemiljø, med et engageret vejlederteam, som du på sigt også har mulighed for at blive en del af. Vi blev kåret til årets kliniksted af SLS i 2016. 
 
Du skal trives med, at der kan være travlt i perioder, og du skal kunne lide at arbejde i et spændende miljø, hvor du ofte har mange bolde i luften.  
 
Vores ønsker til en kommende kollega  
Vi værdsætter at yde sygepleje på et højt fagligt niveau og derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i et afsnit, hvor vi i fællesskab kan løfte denne opgave. Vi har et godt arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde, som vi værner om. Derfor er det vigtigt for os med en respektfuld og imødekommende omgangsform, fleksibilitet og
vilje til udvikling og ikke mindst en god portion humor.  
 
Vi er gode til at hjælpe hinanden, og vil gøre alt for at vores patienter får et godt forløb under indlæggelsen.  
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen er et 7 måneders vikariat på 32-35 timer, primært i dag- og nattevagter og er til besættelse 1. juni 2019.  
 
Medicinsk Afdeling har siden 1. januar 2015, været en del af Amager og Hvidovre Hospital, men er beliggende på Rigshospitalet – Glostrup.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for social- og sundhedspersonale, indgået mellem FOA – Fag og Arbejde og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
 
Ansøgningsprocedure  
Hvis ovenstående har vakt din interesse og du har spørgsmål til ansættelsen eller ønsker en funktionsbeskrivelse, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Uysal på mobil 51 42 44 14 eller skrive til mette.uysal.01@regionh.dk.   
 
 
Ansøgningsfrist d. 24/4-2019. Samtaler afholdes løbende.  
 
Ansøgning og cv sendes via linket her på siden.