Jobbet "Social og sundhedsassistent til velfungerende afsnit i Hjertesygdomme" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Social- og sundhedsassistent søges til 24 timer pr. uge fra 15. august 2019 eller efter aftale. 

Vi søger en Social- og sundhedsassistent, der har lyst til arbejde i et velfungerende afsnit, hvor mange arbejdsopgaver vil foregå i tæt samarbejde med sygeplejersker omkring den komplicerede og plejekrævende patient. Vores afsnit er kendetegnet ved høj faglighed og et godt sammenhold.

Hjertesygdomme, sengeafsnit 1 har indenfor det kardiologiske område speciale indenfor hjertesvigt, hjertetransplantation, pulmonal hypertension og voksne med medfødt hjertesygdom. Vi har således en meget varieret patientgruppe, hvor også indlæggelsestiden varierer fra få dage til flere uger. Vores arbejdsdage er derfor meget afvekslende med mange spændende udfordringer.

Som Social og sundhedsassistent vil dine selvstændige arbejdsopgaver primært være hos den ikke akut dårlige kroniske patient fra indlæggelse til udskrivelse. Social og sundhedsassistenterne i afsnittet er ansvarlige for og varetager alt omkring kost og bestilling af depotvarer. Afsnittet har 18 sengepladser fordelt på to enestuer og otte 2-sengsstuer. Afsnittet har et tæt og velfungerende samarbejde med afdelingens øvrige sengeafsnit, som betyder man skal være indstillet på at hjælpe i de øvrige sengeafsnit. I forbindelse med ferier arbejder personalet fra afdelingens tre sengeafsnit sammen. Sygeplejen tilrettelægges individuelt for den enkelte patient, og der lægges stor vægt på kontinuitet, fleksibilitet og effektivitet.

Stillingen er primært i dag- og aftenvagt, der kan dog være enkelte nattevagter.
De første tre måneder er stillingen på 32 timer i forbindelse med oplæring.

Vores nye kollega
  • har erfaring med at arbejde med kroniske patienter
  • kan lide at arbejde med kritisk syge og plejekrævende patienter
  • har erfaring med lange patientforløb
  • der har erfaring med at håndtere den tætte patientkontakt, der følger med i arbejdet med kroniske patienter
  • trives i en travl hverdag
  • har erfaring med kardiologiske patienter
  • har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Der er ansat ca. 30 sygeplejersker, 6 social- og sundhedsassistenter. Personalet har en høj faglighed, er meget ansvarsbevidste og engageret.

Du er meget velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte afdelingssygeplejerske Lone Steen 2494 7311 eller koordinator i afsnittet 4012 8257.

Ansøgnings frist 1. juli 2019. Der afholdes samtaler i uge 29 2019Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.