Jobbet "Karrierestilling for nyuddannet sygeplejerske. Har du lyst til spændende udfordringer så se her!" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Herlev Hospital er et af landet største akuthospitaler med stort indtag af patienter, og derfor har vi brug for endnu flere veluddannede sygeplejersker.

Med udgangspunkt i hospitalets ambition ”Godt behandlet” kan du nu blive en del af et hospital, hvor de ansatte tænker faglighed, sammenhæng og forbedring i det daglige arbejde.

I denne stilling vil du få mulighed for at møde rigtig mange spændende aspekter af sygeplejen, samt få hjælp til en struktureret karriereforløb.

Der er etableret et samarbejde mellem to af hospitalets store afdelinger, Gastroenheden og Anæstesiologisk afdeling.

Begge afdelinger kan tilbyde en vifte af faglige underspecialer, hvorfor der er rig mulighed for at udforske og videreudvikle sygepleje.

Du begynder din ansættelse i et gastroenterologisk kirurgisk eller medicinsk sengeafsnit, hvorefter du i samarbejde med erfarne sygeplejersker er med til at planlægge dit videre karriereforløb.

Vi tilbyder karrierespor i retning af:

◾ Medicin ⟶ Kirurgi ⟶ Opvågning eller Intensiv

◾ Kirurgi ⟶ Operationsgang

◾ Kirurgi ⟷ Medicin

Hvis ovenstående har fanget din interesse, og du har lyst til at få et bredt sygeplejefagligt udviklingsforløb, er du meget velkommen til at kontakte os, eller komme forbi på et uformelt besøg. Skriv eller ring til:

Susanne Dansholm, ledende oversygeplejerske Gastroenheden

Email: Susanne.Dansholm.01@rehionh.dk

Tlf. 38689065

Ansøgningsfrist 27. juni 2019