Jobbet "Vikar for psykolog, Sexologisk Center, Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Sexologi

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Vikar for Psykolog fra 1. august 2019 indtil 31. december 2019 søges til Sexologisk Center, Aalborg Universitetshospital Nord, ­ Stengade 10, 9000 Aalborg.

Du skal varetage udredning og behandling / rådgivning af individer eller par med seksuel dysfunktion.  

Centeret behandler par og enlige af begge køn med alle former for seksuelle dysfunktioner samt voldtægtsofre, der behandles i vort Center for Voldtægtsofre. Vi udreder og behandler desuden mennesker med kønsidentitetsforhold og transkønnede i vort Center for Kønsidentitet.  Vi er er tværfagligt team bestående af læger, sygeplejersker, psykologer og sekretærer.  Flere af behandlerne arbejder inden for to af vore hovedområder.
Vi modtager efter henvisning personer med primære seksuelle dysfunktioner samt seksuelle dysfunktioner, sekundære til kroniske og alvorlige somatiske eller psykiske sygdomme og disses behandling. Du vil være en ud af 12 behandlere i vort tværfaglige team. 

Vi arbejder tværfagligt, tværsektorielt og på tværs af specialer. Vi har en daglig konference, hvor cases kan drøftes og desuden tilbagevendende ekstern supervision. En del af vore forløb foregår som gruppebehandling, erfaring med grupper er en fordel, men intet krav.

Dine kvalifikationer:
Cand psych. Gerne sexologisk efteruddannelse. 

Faktaoplysninger:
37 timer per uge fra 1. august 2019 til 31.december 2019.
Lønniveau efter kvalifikation.
Jobsamtale den 26. juli 2019.  
Ansøgningsfrist: den 21.juli 2019.

Ansøgningen skal indeholde kopi af eksamensbevis og stiles til ledende overlæge Astrid Højgaard.
Yderligere oplysninger: Overlæge Lucia Pop. Mail: l.pop@rn.dk   Telefon 97660443. Hjemmeside:  www.sexologiskklinik.rn.dk