Jobbet "Aktivitetsmedarbejder til Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Afsnit R10 søger 1. september 2019 en aktivitetsmedarbejder på 32 – 37 timer om ugen.

Er du uddannet indenfor det sundhedsfaglige eller pædagogiske felt, er du meget velkommen til at søgen en stilling som aktivitetsmedarbejder på afsnit R10. Det er er vigtigt for os, er at du har lysten og energien, er rumlig og har fokus på relationer og aktiviteter. Vi ønsker en aktivitetsmedarbejder der både kan være kreativ, fysisk aktiv og vedholdende i kontakten til patienterne og i samarbejde med personalet.

Afsnit R10 er et lukket retspsykiatrisk afsnit med plads til 12 patienter. Patienterne på afsnittet har en sindslidelse samtidig med at de har en retslig foranstaltning. De retslige foranstaltninger indebærer typisk lange og intensive rehabiliteringsforløb. Omdrejningspunktet er en patientcentreret behandling med afsæt i det enkelte menneskes ønsker, behov og ressourcer i en stadig balance med risikohåndtering og den retslige foranstaltnings præmisser.

Afsnit R10 har en stabil og meget erfaren personalegruppe med en skøn blanding af kvinder og mænd med masser af humør. Vi har et godt arbejdsmiljø med et lille sygefravær og meget lidt brug af tvang.  Afsnit R10 er placeret i fantastiske gode rammer med masser af plads både ude og inde. Vi arbejder med fokus på at skabe synergi af samarbejdet i det tværfaglige team, som består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, plejere, sekretær, ergoterapeut, psykolog, læge og socialrådgiver.

Vi kan på Afsnit R10 tilbyde et godt introduktionsforløb med tilknyttet sygeplejefaglig vejledning, teoretisk undervisning og fokus på i fællesskab at udvikle praksiskompetencer. Vi tilbyder grunduddannelse indenfor kognitiv adfærdsterapi og undervisning i MI, Recovery og indførsel i forbedringskulturen. 

Hvis ovenstående har vagt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Birte Hæsum telefon 38 64 24 06 eller assisterende afdelingssygeplejerske Birgitte Sønderborg 38 64 24 09 for yderligere oplysninger. Du er velkommen til at besøge afsnittet efter forudgående aftale.

Vi er ved at bygge landets største nye retspsykiatri med plads til 126 patienter, som vi forbereder os på og glæder os til at tage i brug i april 2021

Tiltrædelse: 1. september 2019 Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 29. juli 2019