Jobbet "Primærbehandler til Opus Team, Psykiatrisk Center Glostrup (ergo-, fysio- eller psykomotorisk terapeut foretrækkes)" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

H J Holst Vej, 2605 Brøndby

Dit næste skridt

Opus team Hvidovre, H. J. Holstvej 3, 2605 Brøndby, søger pr. 1 oktober 2019 ny behandler til vort tværfaglige team.

Opus er et 2 årigt intensivt ambulant behandlingstilbud til mennesker i alderen 18-35 år med debuterende skizofreniform lidelse. I Opus arbejder vi ud fra ” Assertiv Community Treatment” modellen. Vores teoretiske referenceramme er overvejende kognitiv adfærdsterapeutisk, men også andre teoretiske retninger har plads. Behandlingen består af individuelle samtaler, forskellige gruppetilbud for patienter og pårørende, recovery orienterede indsatser samt tværsektorielt samarbejde.  Primærbehandleren har ansvaret for og koordinerer de individuelle forløb i tæt samarbejde med teamet og indgår i gruppetilbud.

Vi ønsker en ny kollega, der har interesse for fysisk træning og aktivitet. Vi har over flere år deltaget i OMBOLD foldboldtræning og turneringer, som den rette kandidat skal køre videre.

Stillingen er en 37 timer/uge. Teamet består af 11 medarbejdere og er tværfagligt sammensat af overlæge, sekretær, psykologer, sygeplejersker, pædagog, ergoterapeut, erhvervskonsulent og socialrådgiver.

Vi er et dynamisk team hvor faglig udvikling og udveksling driver det daglige arbejde. Trygheden til at udtrykke faglig tvivl og blive klogere i fællesskab er helt central.  Her er et godt arbejdsmiljø, vi har en uhøjtidelig og venskabelig omgangsform og kan lide hinanden. Vi glæder os til at invitere en ny kollega ind i vores fællesskab.

Der er supervision ved ekstern psykolog og undervisning med de øvrige Opus teams i regionen. Der gives god introduktion til arbejdet i Opus.

Opus Hvidovre har de seneste år delt adresse med 2 søsterteams: Opus Glostrup og Opus Valby. Det giver en hel unik mulighed for inspirerende mono og tværfagligt samarbejde og sparring på tværs i huset. Vi har fælles faglige og sociale arrangementer for medarbejderne i huset.

Vi søger en kollega, som:

  • har lyst til at indgå i et engageret team med højt fagligt niveau
  • har empati og gode samarbejdsevner
  • har psykiatrisk erfaring, gerne ambulant erfaring
  • har lyst og evne til at arbejde selvstændigt
  • har fokus på egen monofaglighed i det tværfaglige samarbejde.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere kan du kontakte psykolog og teamleder Henrik Søndergaard på mobil 21204049.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 22. august kl. 12.

Der afholdes samtaler tirsdag d. 27. august.

Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri på vores onboarding site, klik her