Jobbet "Patientkoordinator til 12 måneders barselsvikariat" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Niels Steensens Vej 2, 2820 Gentofte

Dit næste skridt

Patientkoordinator søges til spændende stilling på Steno Diabetes Center Copenhagen - Genopslag

En af vores patientkoordinatorer er i lykkelige omstændigheder, derfor søger vi en uddannet lægesekretær til vores klinik på Gentofte hospital til et 12 måneders vikariat med mulighed for forlængelse, pr. 1. december, gerne før hvis muligt.

Lægger du vægt på god service, høj patienttilfredshed, tværfaglighed og et godt arbejdsmiljø, og kan du se dig selv med nye faglige udfordringer i et vikariat på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC), så er du måske vores nye patientkoordinator.

SDCC er Skandinaviens største diabetescenter og er organiseret i fire enheder: Klinikken, Klinisk Forskning, Uddannelse og Sundhedsfremme. Klinikken har behandlingsansvaret for 9.000 personer med diabetes, men dette forventes i 2021 at stige til ca. 14.000 personer. Klinikken har funktion på to matrikler – henholdsvis på Niels Steensens Vej og på Gentofte hospital (GEH).

Vi har stort fokus på klinisk kvalitet, sætter det tværfaglige samarbejde meget højt i hverdagen og inddrager patienternes ønsker og behov. Klinikken har flere end 120 ansatte, og består af fire teams, som arbejder tværfagligt omkring den enkelte patient: 1) type 1-diabetesteam, 2) type 2-diabetesteam, 3) team med højt specialiserede funktioner, og 4) kliniske specialistteams med øjenklinik, fodklinik, kliniske diætister og fysisk træning. De kliniske forskningsprojekter drives af en klinisk forskningsenhed i samarbejde med forskningen på SDCC og eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver en del af et team bestående af 16 engagerede patientkoordinatorer fordelt på ovennævnte matrikler. Vi vægter godt samarbejde, proaktivitet, godt humør og et positivt arbejdsmiljø højt. Arbejdet er præget af teamwork og tværfaglige samarbejdsrelationer, hvor patientkoordinatoren spiller en vigtig rolle.

Patientkontakten fylder meget og stiller store krav til overblik, selvstændighed og gode samarbejdsevner mono- som tværfagligt. Vi lægger vægt på højt serviceniveau for vores patienter.

Jobbet

Vi søger en kompetent og mødestabil kollega, som kan bidrage med engagement og høj faglighed. Vi sætter pris på fleksibilitet og åbenhed overfor både daglige rutineprægede opgaver og nye opgaver - ligesom en kvalitetsbevidst, positiv og smidig tilgang til arbejdet og det tværfaglige samarbejde er vigtig.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Opgaver i receptionen, hvor du modtager, booker og registrerer patienter
 • Bestilling af blodprøver, tolke og kørsler
 • Administration, koordination og kvalitetssikring af patientforløb
 • Ydelsesregistrering
 • Daglig tidsbestilling/korrespondance med patienter og pårørende
 • Arbejdslister
 • Administrativ support i klinikken
 • Der vil være mulighed for, at du kan få selvstændige arbejdsopgaver/ansvarsområder

Vi arbejder i Sundhedsplatformen, som er en fælles digital løsning til patientdata og kommunikation.

Du vil få grundig oplæring og blive tilknyttet en mentor i oplæringsperioden.

 

Kvalifikationer, faglige og personlige

 • Du er uddannet lægesekretær med hospitalserfaring
 • Du har bred IT-erfaring – herunder Sundhedsplatformen og MS Office pakken.
 • Du er servicemindet og trives med patientkontakt.
 • Du er fleksibel og omstillingsparat.
 • Du har godt overblik og kan bevare roen i pressede situationer.
 • Du er mødestabil og ansvarsfuld.
 • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regional overenskomst.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt placeret indenfor vores åbningstid mandag–fredag kl. 8-16.00.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Maria Lauritzen tlf. 30 91 33 21.

Ansøgning

Er du interesseret i vikariatet, beder vi dig sende en ansøgning som indeholder: Kort motivation og baggrund for at søge stillingen, curriculum vitae og dokumentation for kvalifikationer og uddannelser.

Ansøgningsfrist: Den 6. oktober 2019. Der planlægges interviews i uge 41

_____________________________________________________________

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et visionært diabetescenter for hele Region H specialiseret i behandling, forskning og forebyggelse af diabetes og i uddannelse af sundhedspersonale inden for diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabetesklinik og behandler hvert år flere end 9.000 personer med diabetes fra Region Hovedstaden. Læs mere på www.sdcc.dk og følg Steno Diabetes Center Copenhagen på Twitter og LinkedIn