Jobbet "Bioanalytiker søges til specialet, Cellulær Immunologi, Klinisk immunologisk Afdeling" er udløbet

Region Nordjylland

Immunologiske Specialafsnit

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Er du bioanalytiker og har et brændende ønske om, at arbejde med specialanalyser inden for Cellulær Immunologi, i en afdeling, der arbejder med høj faglighed og har stor fokus på et godt arbejdsmiljø, så søger Klinisk Immunologisk afdeling, specialeafsnit, dig som vores nye kollega.
 
Ansættelse fra 1 november 2019.
Stillingen er på 37 t/uge og vagtfri. Efter oplæring vil der blive planlagt forskudt arbejdstid i forbindelse med arbejdet med stamceller
 
Cellulær Immunologi, CIA, er en del af Klinisk immunologisk Afdeling. Du vil blive en del af et team på i alt 7 bioanalytikere der har et tæt samarbejde og som indgår i tværgående samarbejde i hele afdelingen. 
 
I Cellulær Immunologi arbejdes der hovedsageligt med flowcytometri og nogle af de undersøgelser som udføres er bl.a: undersøgelse for trombocyt auto- og allo-antistoffer, undersøgelse for granulocyt auto- og allo-antistoffer, immundefektundersøgelse, kvalitetssikring af blodkomponenter og diverse markørundersøgelser.
Desuden varetager man produkt håndtering i forbindelse med autolog stamcelle behandling.
 
Ledelsesmæssigt refereres til Afsnitsledende bioanalytiker, fagligt refereres til funktionsansvarlig bioanalytiker for CIA.
 
Vi forventer:
  • At du er autoriseret bioanalytiker og gerne med erfaring inden for Immunologi.
  • At du er ansvarsbevidst
  • At du er kvalitetsbevidst
  • At du har gode samarbejdsevner, er engageret og har et godt humør.
  • At du er resultat- og udviklingsorienteret
  • At du har gode tværfaglige samarbejdsevner
 
Vi tilbyder:
  • En god introduktion og oplæring
  • Engagerede og erfarne kollegaer
  • Et fagligt spændende arbejdsmiljø
  • Et speciale med høj social kapital
 
Klinisk Immunologi i Region Nordjylland omfatter blod-og vævscentervirksomhed, transfusionsmedicin, transplantations-immunologi og immunologisk diagnostik.
Vi er 105 ansatte og er en del af Klinik Diagnostik. Organisatorisk er Klinisk Immunologisk Afdeling opdelt i 4 ledelsesområder: Blodbank (donortapning og patientafereser), Blodtypeserologi og blodfraktionering, Immunologisk specialeafsnit og Stabsfunktioner.
 
Ansøgningsfrist
13 september 2019
 
Ansættelsessamtale
Uge 39
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afsnitsledende bioanalytiker Christina Sjølin 9766 5553 eller funktionsansvarlig bioanalytiker Anne-Louise Fjordside Bilde 9766 5556.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.