Jobbet "Lægesekretær søges til spændende og varieret stilling" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls vej 5, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Plastikkirurgisk afdeling, beliggende på Herlev Hospital, søger en lægesekretær 32 timer ugentligt pr. 1. oktober 2019 eller snarest derefter.

Vi er en elektiv afdeling, som varetager en del af den plastikkirurgiske funktion i område Midt og Nord i Region Hovedstaden. Specialet omfatter primært patienter med modermærkekræft, hudkræft, komplicerede sår, samt kirurgi til patienter i forbindelse med massivt vægttab og brystrekonstruktionskirurgi.

Stillingen er en kombination af mange spændende opgaver, f.eks. visitation, professor- og forskningssekretær, tilrettelæggelse af de medicinstuderendes forløb i afdelingen samt ad hoc-opgaver for den ledende lægesekretær.

Du skal være uddannet lægesekretær og kunne arbejde selvstændigt i Sundhedsplatformen. Det er en fordel hvis du har kompetencer inden for visitation, koordinering af forskningsopgaver eller økonomi, og er dygtig til IT i al almindelighed, men det er ikke et krav.

Vi forventer, at du er fagligt opdateret og stadig interesseret i at udvikle dig, udadvendt, smilende og ansvarsfuld, har et godt overblik, kan lide at have en hverdag hvor det går stærkt og er god til at samarbejde tværfagligt.

Hvis du kommer til os med positiv ånd og fleksibilitet, så står vi klar til at give dig en god arbejdsdag med fokus på faglig udvikling, flex-ordning, kvalitet i patientforløbet, og en ledelse der vægter personalets trivsel højt.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om stillingen kan du kontakte ledende lægesekretær Susie Corneliussen på mail susie.corneliussen.02@regionh.dk.

Ansøgningsfrist 22. august 2019.

Der bliver afholdt ansættelsessamtale snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst vedrørende løn- og arbejdsforhold for lægesekretærer m.fl. indgået mellem HK/Kommunal og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi glæder os til at høre fra dig!