Jobbet "Solgaven søger afløsere" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Skovbakken 126, 3520 Farum

Dit næste skridt

Vi søger afløsere – faglærte som ufaglærte. Vi har brug for tilkaldevikarer og kan også tilbyde faste weekender fx hver 2., 3. eller 4. weekend.

Dejligt, hvis du er uddannet indenfor sosu-området, men du kan også komme i betragtning, hvis du har anden erfaring.

Det vigtigste er, at du har lyst til samværet med ældre blinde og svagsynede og har mod på basale sygeplejeopgaver, som du vil blive oplært i.

Aktive beboere og daggæster trods deres synshandicap

Solgaven er et selvejende special bo- og dagtilbud for blinde og svagsynede ældre. Vi har 65 beboere, 1 aflastningsplads og 20 daggæster. De fleste af vores beboere og daggæster er fysisk aktive og åndsfriske og deltager bl.a. i styrketræning, gymnastik, cykling, stavgang, vandrelaug, quiz, kronik, kryds og tværs.

Tværfagligt samarbejde i højsædet

Alle teams i huset samarbejder. Det er en integreret del af vores hverdag, at vi udnytter hinandens ressourcer og faglighed. Vi er specialuddannet til at hjælpe og støtte vores blinde og svagsynede beboere og daggæster med deres særlige behov.

Et hus der summer af god stemning

Den gode stemning kommer af de hjemlige omgivelser, glade beboere og daggæster, gode personalemuligheder, duften af hjemmelavet mad og selvfølgelig et personale, der har det rigtigt godt med hinanden.

Vi forventer, at:

• Du er engageret, fleksibel og indstillet på udfordringer

• Du har gåpåmod og viser at du ”gerne vil”

• Du er stærk til dansk – både mundligt og skriftligt

• Du er mødestabil og skal kunne arbejde i både dag-, aften -og nattevagter

Vi forholder os til ansøgningerne løbende.

Vi ønsker kun at modtage og behandle ansøgninger via rekrutteringssystemet, så ansøgninger sendt uden for systemet, fx via e-mail vil ikke komme i betragtning.

Lad mig høre fra dig

Jeg hedder Maja Jørgensen og er leder af vikarkorpset. Passer ovenstående til dig og vil du gerne høre mere om jobbet og evt. besøge os, så ring til mig på 44 34 83 09.

Se også vores hjemmeside: www.solgavenfarum.dk