Jobbet "2 dygtige uddannede lægesekretærer søges til et eksisterende team i BUK" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Juliane Marie Centret

 

Da en kollega er flyttet til Jylland og en anden kollega går på pension har vi brug for 2 nye kollegaer i BørneUngeKlinikken i henholdsvis ambulatorium og på sengeafsnit 32-37 timer 1. oktober 2019 eller snarest muligt.

 

Hos os får du nøglen til en spændende arbejdsplads hvor lægesekretæren aktivt spiller en rolle i patienternes forløb. Din rolle hos os er du selv med til at forme, og derfor forventer vi at du har høj faglighed, selvstændighed, omstillingsparathed, og ser muligheder og ikke begrænsninger.  

 

Arbejdsopgaverne vil være alle de opgaver der er forbundet med at være i henholdsvis et ambulatorium eller på et sengeafsnit, derfor skal du trives i at have stor afveksling i dine arbejdsopgaver hver eneste dag.  

Vi sætter en ære i at være en del af et team, der aktivt deltager i tværfagligt samarbejde og kan du byde ind med nye tiltag, er det kun en fordel.  

Det er en fordel, hvis du har års erfaring i hospitalsregi samt SP, men det er ikke et krav. Vi oplærer gerne de/den rette. Din arbejdsplads er i vores ambulatorie eller på et af vores sengeafsnit

Man arbejder i teams, hvilket hos os betyder, at man ikke kun har kendskab til eget speciale, men at man også kan afløse og aflaste i et andet speciale. Der er tæt samarbejde med de øvrige personalegrupper i vores ambulatorier og sengeafsnit.

Du vil i dit daglige arbejde møde både patienter og pårørende.  

 

Vi kan tilbyde  

 • God introduktion til hospital såvel som afsnit
 • Spændende og travl hverdag med stor kontaktflade
 • Søde, engagerede kolleger og stor tværfaglig kontakt
 • Mange udfordringer i et travlt afsnit
 • Samarbejde med andre kompetente lægesekretærer  

Vi ønsker, at  

 • Du er uddannet lægesekretær
 • Du har godt kendskab til SP
 • Du er dygtig til registrering
 • Du er struktureret og kan planlægge din dag
 • Du har lyst til, og sætter pris på et positivt tværfagligt samarbejde
 • Du har lyst til at udvikle dig selv og dit fag  

I BørneUngeKlinikken er vi 18 lægesekretærer, en ledende lægesekretær. Lægesekretærerne arbejder speciale/teamopdelt. Vi holder fælles sekretærmøde hver 14. dag, og teammøder efter behov. Vi har fokus på kompetenceudvikling for den enkelte sekretær, og i øjeblikket arbejder vi med at forbedre vores SP kompetencer. Dette gør vi blandt andet via workshops og individuel sparring med Juliane Marie Centrets kliniske it-konsulent. Vi kan tilbyde en spændende afdeling, med dedikerede og dygtige lægesekretærkolleger, der går højt op i at levere et godt stykke arbejde hver dag. Vi har en god tone sekretærerne imellem, og vægter professionalisme i arbejdet, og respekt for den enkelte kollega højt.  

 

BørneUngeKlinikken består af sengeafsnit, ambulatorier og en børnemodtagelse. Vi dækker højt specialiserede områder indenfor pædiatrien: onkologi, infektionssygdomme, neuropædiatri, spiserehabilitering, lungesygdomme, cystisk fibrose, hjertesygdomme, nyre- og gastro-, adoption/infektion- og reumatologiske sygdomme, leversygdomme, immundefekte og knoglemarvstransplanterede børn samt Ungdomsmedicinsk Videnscenter.  

 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Region Hovedstaden og HK.  

 

Yderligere oplysninger  

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konst. ledende lægesekretær Lone Mørck på telefon 35 45 65 14, lægesekretær Ida Mejdahl på telefon 35 45 50 90 eller lægesekretær Bettina Christa Jensen 35 45 44 58

 

Ansøgningsfrist  

Mandag d. 26. august 2019 kl. 12.00.

 

Der holdes samtaler løbende.

 

Søg stillingerne via linket.  

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.