Jobbet "Afdelings- eller overlæge til Gynækololgisk Obstetrisk Afdeling i Slagelse søges" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

På Gynækologisk Obstetrisk Afdeling Slagelse Sygehus søger vi en ny kollega til en stilling som gynækologisk afdelings-eller overlæge afhængigt af kvalifikationer. Stillingen er ledig til besættelse efter aftale.

Hvem er vi?

Afdelingen er nyligt etableret på Slagelse Sygehus i nyindrettede faciliteter. Vi er en dynamisk afdeling med korte beslutningsgange og højt til loftet. Du vil derfor opleve at blive involveret i både faglige og organisatoriske spørgsmål i et tæt samarbejde med afdelingsledelsen og dine kolleger. Vi har et stærkt fokus på faglig udvikling og uddannelse og prioriterer derfor, at afdelingens læger eksempelvis deltager i både nationale og internationale faglige konferencer. Vi har en defineret målsætning om at blive den afdeling, som både patienter og personale vil køre længst for, og det arbejder vi aktivt henimod. Det betyder, at du vil opleve en afdeling, hvor vi ikke er bange for at afprøve nye arbejdsgange og nye måder at gribe dagligdagen an på.

Vores gynækologiske sektion varetager det meste inden for benign gynækologi, herunder åbne, laparoskopiske og vaginale hysterektomier, mini- og operativ hysteroskopi samt prolapskirurgi. Vi samarbejder med kirurgisk afdeling om at udvikle mulighederne inden for robotkirurgi og foretager robotassisteret hysterektomi og på sigt myomektomi. Endelig har vi et velfungerende gynækologisk ambulatorium som udover almindelige konsultationer indeholder både en subakut funktion og et sygeplejeledet abortambulatorium.

Hvad skal du lave?

Du skal som gynækologisk afdelings- eller overlæge være med til at tegne den faglige udvikling i afdelingen inden for den benigne gynækologi. Du vil få en varieret hverdag med ambulatoriefunktion og operationsdage og stillingen er tænkt med fokus på laparoskopisk kirurgi og robotkirurgi. Derudover vil du få mulighed for at præge stillingen efter interesse, hvad enten det drejer sig om undervisning, forskning eller organisationsudvikling.

Hvad søger vi hos dig?

Du skal være speciallæge i gynækologi og obstetrik med interesse for den almene gynækologi. Du skal være konstruktiv i din tilgang til udfordringer og du skal kunne fungere i et stærkt tværfagligt samarbejde. Vi prioriterer ansøgere med gode tværfaglige samarbejdsevner og godt humør.

Lidt om vilkårene

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er med tilstedeværelsesvagt (bagvagt). Lægestaben består af en ledende overlæge, 10 overlæger, tre læger i hoveduddannelse, tre læger i introduktionsstilling og ni læger under uddannelse i almen medicin. Afdelingen deltager desuden i undervisningen af medicinstuderende i gynækologi og obstetrik.

Kvalifikationskrav

Ansættelse som overlæge forudsætter godkendt overlægebedømmelse.

Yderligere information kan du få ved henvendelse til ledende overlæge Kasper Aaboe på telefon 22 17 02 00 er på e-mail: kaaab@regionsjaelland.dk.

Ansøgningsfrist: 26.8.19

Samtaler vil finde sted: 29.8.19

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave