Jobbet "Kirurgisk Afdeling A4/A5, OUH Svendborg Sygehus søger nye sygeplejerskekolleger" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, Penthouse, 5000 Odense C

Dit næste skridt

 

Er du interesseret i et job med en mangfoldighed af sygeplejefaglige udfordringer fra det akutte og kritiske til mere ambulante aktiviteter og planlagte indlæggelser indenfor organkirurgisk sygepleje, så se her.

Vi er en flok erfarne, rummelige og energiske sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der søger nye sygeplejerskekolleger til vores 2 sammenhængende sengeafsnit, Afdeling A4 og Afdeling A5 pr. 1. oktober 2019 eller snarest derefter.

Afdeling A4 er et 7-døgns åbent afsnit med en kombination af komplekse patienter indenfor subspecialerne øvre- og nedre kirurgisk gastroenterologi. Afdelingen er placeret i en nyere bygning med godt albuerum til patienter og pårørende såvel som personale.

Afdeling A5 er et mindre Daghospital med korte organkirurgiske indlæggelsesforløb. Afsnittet ligger i en ældre del af sygehuset, men i tæt forbindelse med A4.

 

Vi tilbyder:

 • En fast stilling, hvor der kan være tale om fast aften- eller natstilling såvel som dagvagter kombineret med enkelte aften- eller nattevagter.
 • Et job med mulighed for, at specialisere sig i ét af afdelingens subspecialer, foruden at variationen af arbejdsopgaver kan sammensættes efter interesse og kompetencer.
 • En teamstruktureret dagligdag, hvor vi tilstræber en kombination af meget erfarne og mindre erfarne personaler i hvert team.
 • En afdeling med høj faglighed, humor og god omgangstone.
 • Mulighed for at udvikle en bred vifte af kirurgiske kompetencer.
 • Mulighed for oplæring med mentor tilknyttet.
 • Mulighed for oplæring i ambulatoriefunktioner afhængig af dit erfaringsgrundlag.
 • Målrettet introduktionsprogram med individuel oplæring efter behov i den kliniske praksis.

 

Vi forventer:

 • At du har erfaring med gastroenterologi og/eller medicinsk sygepleje.
 • At du er rolig, åben, ærlig og nysgerrig.
 • At du er arbejdsom og fleksibel.
 • At du er kvalitetsbevidst, og prioriterer tværfagligt samarbejde og medinddragelse af patienter og pårørende højt.

 

Løn- og ansættelsesforhold: 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Sundhedskartellet og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse. Det er derfor vigtigt, at medsende en fuldstændig oversigt over uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring samt dokumentation for erhvervserfaring og uddannelse.

Hvis du kommer fra et ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark, vil der være 3 måneders prøvetid.

Inden endelig ansættelse påregnes det, at der indhentes referencer - så du bedes enten i din ansøgning eller medbragt til eventuel indkaldt samtale, medbringe data på hvem vi kan kontakte derom.

 

Ansøgning: 

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 17. september 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarrest derefter.

Ansøgning skal være vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring.

Det anbefales, at der søges via Region Syddanmarks jobportal.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du en rundvisning i afdelingen er du velkommen til at rette henvendelse til Afdelingssygeplejerske: Anne-Mette Rasmussen (20274685), eller Stedfortrædere for Afdelingssygeplejersken: Ea Pedersen og Liselotte B. Klausen (63201261).

 

OUH´s internetside, Facebook og Linkedin kan du læse mere om afdelingen.