Jobbet "Reservelæge i introduktionsstilling søges til Ortopædkirurgi, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Ortopædkirurgi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Med tiltrædelse 1. oktober 2019 eller snarest derefter søger vi en reservelæge i introduktionsstilling i ortopædkirurgi på Ortopædkirurgi, Aarhus Universitetshospital. Stillingen er en ét-årig fuldtidsstilling. Stillingen er klassificeret inden for ortopædisk kirurgi (6620-18-42-i-01).

I stillingen vil du blive allokeret til tre forskellige sektorer. Du vil altid være allokeret til akutsektoren i en af perioderne. Endelig vil der være mulighed for tre måneders valgfri allokering. Du indgår i mellemvagten, som består af alle introduktions- og hoveduddannelseslæger.

Afdelingen har stor forskningsaktivitet, og der er gode muligheder for deltagelse i forsknings- og udviklingsprojekter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Der må påregnes prøvetid i de første tre måneder af ansættelsen.

Er du interesseret, hører vi gerne fra dig. Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge Claus Möger på claumoeg@rm.dk

Ansøgning sendes via nedenstående link. Ansøgningsfrist er den 22. august 2019.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.