Jobbet "1 introlæge til Urologi" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Ved Herlev og Gentofte Hospital, Afdeling for Urinvejssygdomme er 1 introduktions-stilling (1516140-35-i-07) ledig til besættelse d 1. november 2019.  Stillingen er 1-årig.       

Afdelingen er den største urologiske afdeling i landet, hvorfor der er mulighed for at få et bredt kendskab til både basal urologi og højtspecialiserede funktioner. Hør "Hjerne Madsens" radioudsendelse i DR om Urologi: Hør udsendelse her.    

Se film om Afdeling for Urinvejssygdomme præsenteret på EAU i London: Se film her.      

Introlægen indgår i forvagtslaget, som omfatter 16 læger. Der er to skiftet tilstedeværelsesvagt hele ugen. Bagvagten er også i tilstedeværelsesvagt.

Dagarbejdet vil foregå dels på Herlev matriklen, dels på Gentofte matriklen. På Herlev matriklen varetages al akut urologi og diagnostik/behandling af urologiske cancer patienter. På Gentofte matriklen varetages overvejende diagnostik og behandling af benigne urologiske lidelser inklusiv al stenkirurgi. Til afdelingen er endvidere tilknyttet en forskningsenhed.     

Uddannelsesprogrammet er udarbejdet i henhold til målbeskrivelsen og kan rekvireres på tlf. 3868 2234 /e-mail: Maja.Winther.Bengtsson.01@regionh.dk        

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.        

Afdelingen deltager i studenterundervisning ved Københavns Universitet.    

Ansøgningsfrist mandag d. 9. september 2019, kl. 12.00.        

 

Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.        

På Herlev Hospital er det ikke tilladt for medarbejderne at ryge på hospitalets areal.