Jobbet "Jordemoder til Kvindesygdomme og Fødsler - hjemmefødselsordning, Hospitalsenhed Midt" er udløbet

Region Midtjylland

Kvindesygdomme og Fødsler

Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Har du lyst til at få et fleksibelt arbejdsliv i gode fysiske rammer sammen med en gruppe dynamiske og engagerede kollegaer, som brænder for at skabe et super godt fødested med høj faglighed og individuelle forløb for familierne.

Så har du muligheden nu, da vores jordemoder team i Hjemmefødsels ordningen mangler en makker og derfor har en fast stilling på 27,75 timer/uge med funktion som Kendt Jordemoder i vores hjemmefødsels ordning til besættelse fra d. 1. oktober eller efter aftale.

Vi er et mellemstort fødested med ca. 2200 fødsler – sidste år blev vi nummer 2 i LUP, hvilket vi er stolte af. På det Obstetriske område har vi en fælles vision: "Styrk det nye Liv" som sigter mod at holde graviditet, fødsel og barselsperiode spontan og ukompliceret ved hjælp af høj og innovativ faglighed. Vi har derfor også stort fokus på at sikre gravide, at de får et godt grundlag at vælge fødested ud fra.
Vores hjemmefødselsordning blev etableret i 2016 og vi har siden da fordoblet antallet af hjemmefødsler. Vores fokus er, at den gravide får den information der skal til for at kunne vælge det rigtige fødested for lige netop den familie.

Om stillingen:
Som hjemmefødsels jordemoder vil du indgå i et team på 3 jordemødre, som skiftes til at være i vagt året rundt. Ordningen varetager ca.130 graviditetsforløb, fødsler og barselspakker om året. Ca. halvdelen er hjemmefødsler, resten er hospitalsfødsler. Det betyder, at du både oparbejder stor erfaring i ukomplicerede forløb, herunder hjemmefødslerne, men samtidig vedligeholder dine kompetencer med de komplicerede forløb.

Hvem er vi og hvad får du:
 • et velfungerende team, hvor vi tager hånd om hinanden, men lige nu mangler en makker
 • stor mulighed for at arbejde med hele jordemoderens kompetence område
 • Sparring med team-kolleger og resten af afdelingens personale
 • Godt tværfagligt samarbejde både på og udenfor hospitalet.
Kvalifikationer/Personprofil
Vi søger en jordemoder der:
 • er fagligt dygtig og har interesse i Hjemmefødsler
 • bidrager bevidst og positivt til et godt og konstruktivt arbejdsklima
 • vægter godt samarbejde højt, både internt og tværfagligt
 • evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • evner nærvær med parrene og formår at styrke og støtte dem med udgangspunkt i deres situation og ønsker
 • kender og respekterer jordemoderens virksomhedsomhedsområde
 • er robust og fleksibel og kan varetage alle døgnets vagter samt weekendarbejde
Så har du lyst til at arbejde løsnings orienterede og bidrager til forsat udvikling af hjemmefødselsordningen, samt afsnittet, så har vi jobbet til dig.

En beskrivelse fra en kommende kollega med overvejelserne omkring det, at arbejde med hjemmefødsler i kendt jordemoderordning
Jeg har altid været glad for at være jordemoder på en fødegang. Jeg kunne lide variationen med at være i travlheden på akutmodtagelse, at være lukket inde på en fødestue en hel vagt, uanset om det var patologisk eller helt ukompliceret. …..........  undtagen hvis det var en hjemmeføder, der ringede ind. Jeg rakte ikke hånden op som den første...................,. Jeg synes, det var noget rod med den kuffert og så de arbejdsstillinger. Men da jeg så fik muligheden for at få et vikariat som hjemmefødselsjordemoder, slog jeg til. Det kunne ikke være rigtigt, at jeg trak mig fra det, der skulle være allermest ukompliceret......Nu er der gået to år, og det er fuldstændig fantastisk. Jeg er blevet dus med hjemmefødselstasken, det er jo mig selv der pakker den. …........ gennemgået en stor faglig udvikling. Jeg har den største respekt for de par som vælger at føde hjemme, de er noget helt specielt, jeg bliver meget ydmyg........ jeg får det bedste fra to verdener.
Håber du har lyst til at blive vores nye kollega. Jordemoder Joan, Hjemmefødselsordning”

Der kan rekvireres en stillings- og funktionsbeskrivelse her.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, Regionshospitalet Lemvig og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fem regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Kvindesygdomme og Fødsler.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:
 • Chefjordemoder Katrine Kildedal, tlf.: 7844 5703
 • Vicechefjordemoder Lisbeth Madsen Jensen: tlf.: 2057 8655
 • Vicechefjordemoder Kirsten Haulrik Bech, tlf.: 7844 5706
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal sendes elektronisk og være os i hænde senest 16. september 2019.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted onsdag d. 23. september 2019.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.