Jobbet "Fysioterapeut søges til vikariat i Fysio- og Ergoterapien på Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Vi søger en fysioterapeut til et længere vikariat, da en af vores fysioterapeuter er i gang med PhD studie. Vikariatet er på 37 timer.

Om jobbet
Stillingen er i vores ortopæd kirurgiske gruppe, som betjener hospitalets ortopæd kirurgiske afdeling. Vi er en gruppe med 22 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter. Vi har tilknyttet en udviklingsfysioterapeut i gruppen.

Vi behandler en bred gruppe af indlagte ortopæd kirurgiske patienter i planlagte eller i akutte forløb. Arbejdet til denne stilling vil bestå af vurderinger og genoptræning af indlagte patienter samt respirationsfysioterapi på ortopædkirurgiske sengeafsnit. Vi har fokus på at igangsætte relevant fysioterapeutisk genoptræning så tidligt som muligt under indlæggelsen, og i at gøre patienter så selvhjulpne som muligt.

Foruden det daglige arbejde med at vurdere, genoptræne, behandle og igangsætte det videre genoptræningsforløb for de indlagte patienter, har vi også fokus på udvikling, der kan optimere behandlingen for patienterne.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med en travl og udfordrende arbejdsdag inden for gruppens forskellige specialer og diagnoser, og hvor uddannelse og forskning er en del af Fysio- og Ergoterapiens samlede opgavevaretagelse. Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor der er god stemning og tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, der er gode til at lære fra sig. Vi har en Mentorordning som alle nye tilbydes at deltage i ud over introduktion til arbejdsopgaver via kollega og afdelingsterapeut.

Dine kompetencer
Vi har brug for en fysioterapeut, som kan prioritere arbejdsopgaverne i en travl arbejdsdag. Du kan arbejde selvstændigt, men også fungere i teams og skabe relationer. Du skaber samarbejde og relationer med mange forskellige mennesker; såvel patienter som på tværs af hele organisationen. Samtidig er du rummelig, initiativrig, arbejdsom og trives i en kompleks og afvekslende hverdag. Dit arbejde er præget af en professionel, effektiv og ansvarlig tilgang. Du trives med at have travlt og anvender klinisk ræsonnering i dit fysioterapeutiske arbejde.

Du vægter faglighed højt samt en god social relation og anerkendende kommunikation med dine kollegaer og bidrager konkret til et godt arbejdsmiljø.

Weekendarbejde indgår i stillingen efter introduktion, og foregår med indlagte patienter.

Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; Det handler om liv og hvis du vil vide mere om afdelingen, er linket her: Fysio-og Ergoterapien, HVH

Ansættelsesvilkår
Du ansættes i Region Hovedstaden, på Hvidovre Hospital, Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling.

Vikariatet er på 37 timer og til besættelse fra d. 1. oktober 2019 eller snarest herefter til 31. marts 2021

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn

Ansøgningsprocedure
Ønsker du at høre mere om stillingenerne, så ring til afdelingsterapeut Susanne Lentz, tlf. 36323603.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 38

Ansøgningsfristen er d. 16. september 2019 kl. 08.00