Jobbet "Psykiatrisk Center Glostrup søger primærbehandler til OPUS Valby ." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

H J Holst Vej 3, 2605 Brøndby

Dit næste skridt

OPUS Valby søger pr 1.12 en ergoterapeut til et barselsvikariat.

 

Opus er et 2 årigt intensivt ambulant behandlingstilbud til mennesker i alderen 18-35 år med debuterende skizofreniform lidelse. I Opus arbejder vi ud fra ” Assertiv Community Treatment” modellen. Vores teoretiske referenceramme er overvejende kognitiv adfærdsterapeutisk. Behandlingen består af individuelle samtaler, forskellige gruppetilbud for patienter og pårørende, recovery orienterede indsatser samt tværsektorielt samarbejde.  Primærbehandleren har ansvaret for og koordinerer de individuelle forløb i tæt samarbejde med teamet og indgår i gruppetilbud.

 

Du bliver kontaktperson for 13 patienter. Der arbejdes assertivt med kontaktfastholdelse og kontakten til patienterne kan foregå, både på kontoret såvel som ved hjemmebesøg. Opgaven som kontaktperson indebærer et stort selvstændigt ansvar og fordrer gode samarbejdsevner.  

 

Stillingen er en 37 timer/uge. Teamet består af 12 medarbejdere og er tværfagligt sammensat af overlæge, sekretær, psykologer, sygeplejersker, projektmedarbejder i OPUS panelet, ergoterapeut, og socialrådgiver.

 

Vi er et dynamisk team hvor faglig udvikling og udveksling driver det daglige arbejde. Her er et godt arbejdsmiljø, hvor patienterne sættes i centrum og der er en god stemning i teamet. Vi glæder os til at invitere en ny kollega ind i vores fællesskab.

 

Opus Valby har de seneste år delt adresse med 2 søsterteams: Opus Glostrup og Opus Hvidovre. Det giver en hel unik mulighed for inspirerende mono og tværfagligt samarbejde og sparring på tværs i huset. Vi har fælles faglige og sociale arrangementer for medarbejderne i huset.

 

Vi søger en kollega, som:

  • har lyst til at indgå i et engageret team med højt fagligt niveau
  • har empati og gode samarbejdsevner
  • har psykiatrisk erfaring, gerne ambulant erfaring
  • har lyst og evne til at arbejde selvstændigt
  • har fokus på egen monofaglighed i det tværfaglige samarbejde.

Der er løbende, fast supervision i teamet.

 

Ansøgningsfrist d. 2.10-19. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 11. oktober.

For yderligere information kontakt venligt Tina Iversen på 23 21 01 58.

Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri på vores onboarding site, klik her