Jobbet "Ergoterapeut søges til barselsvikariat i apopleksien på Bispebjerg hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

Synes du også, at neurologisk ergoterapi og rehabilitering er spændende? - Så kig med her. 

 

Kort om stillingen

Vi søger en ergoterapeut til et barselsvikariat -gerne med erfaring inden for apopleksi og rehabilitering. Jobbet byder på masser af faglige udfordringer og ansvar, og du får rig lejlighed til at udvikle din faglighed. Du vil indgå i en spændende og afvekslende hverdag, og du bliver en del af en velfungerende afdeling.

 

Der er tale om et barselsvikariat på 35 timer om ugen, fra den 1. november, i 34 uger med mulighed for forlængelse.

 

Hvem er vi?

Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler er en klinisk tværgående afdeling med egen forskningsenhed. Vi brænder for at gøre en forskel - fagligt og for patienterne. Vi prioriterer forskning og udvikling, og er åbne for nytænkning. Vi tager ansvar for vores faglige standard bl.a. med implementering af nye retningslinjer og målemetoder samt afholdelse af journalclubs og workshops. Vi glæder os til at få dig med på holdet.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

Du vil være tilknyttet apopleksien i et team bestående af 10 ergoterapeuter og 11 fysioterapeuter. Dine primære arbejdsopgaver består i:

  • akutte ADL- og synkevurderinger af neurologiske patienter
  • rehabilitering med yderligere behandling og genoptræning af patienter efter apopleksi
  • deltagelse i DIS (Den Inddragende Stuegang). På DIS planlægges det videre patientforløb i tæt samarbejdede med patient, pårørende og det tværfaglige team.

 

Teamet er en del af den neurologiske gruppe, hvor vi vægter faglige sparring og viden, såvel som det sociale samspil, højt. Du skal samarbejde med hospitalets øvrige faggrupper, bl.a. i lokale arbejdsgrupper med det formål at forbedre og udvikle patientforløbene.

Du skal være indstillet på fleksible mødetider i tidsrummet 8-17 på hverdage. Du kommer til at indgå i weekend og helligdagsvagtordning. Der er forhandlet lokalt tillæg til vagtordningen.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med det neurologiske speciale, har kendskab til dysfagi og er AMPS kalibreret
  • indblik i hvordan det er at arbejde på et hospital, og kan lide at arbejde med såvel korte som længere patientforløb
  • er effektiv og præcis i dokumentationen af dit arbejde, både skriftligt og mundtligt
  • har gode samarbejdsevner, er omstillingsparat og trives i et akut-miljø

Vi tilbyder:

  • dygtige og gode kolleger, og et tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, læger og andre faggrupper på hospitalet, hvor terapeuter er en værdsat faggruppe og vigtig del af patientforløbet
  • en arbejdsplads, som har fokus på forskning og udvikling, hvor der er mulighed for at præge den ergoterapeutiske og rehabiliterende indsats og udviklingsarbejde.
  • en arbejdsplads, der har positive forventninger til dig, og en ledelse, der prioriterer faglig udvikling og trivsel højt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat på 35 timer om ugen, fra den 1. november, i 34 uger med mulighed for forlængelse.

 

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

 

Nysgerrig? du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut Camilla Hole Ringsted på telefon 21 55 39 91, eller læse mere om afdelingen på vores hjemmeside: https://www.bispebjerghospital.dk/afdelinger-og-klinikker/fysio-og-ergoterapiafdelingen/Sider/default.aspx

 

Ansøgning

Ansøgning og CV med oplysninger om uddannelse og tidligere ansættelser rettes til ledende terapeut Morten Østergaard.

 

Søg stillingen via linket til højre senest tirsdag d. 24. september

Vi forventer at afholde samtaler fredag d. 27. september.