Jobbet "Ergoterapeut til ergo- og fysioterapien SUH, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Neurologiske Ergoterapeut søges

Fast stilling 37 timer. Med start 1.november.

Er hospitalsarbejde noget for dig?

Har du interesse indenfor det akutte neurologiske område eller den almene neurologi? Vil du være en del af det tværfaglige samarbejde på Regions Sjællands største neurologiske afdeling? Du vil blive en del af et stort dynamisk team i vores Ergo- og Fysioterapi på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Du kan være erfaren ergoterapeut fra hospital eller primær sektor, som søger nye udfordringer. Det vigtigste er at du:

-har evner og lyst til samarbejde med mono- såvel som tværfaglige samarbejdspartnere, patienter og pårørende.

-er interesseret i almen og akut neurologi med et fagligt solidt fundament.

-har et godt overblik og forstår at gøre brug af ressourcerne omkring dig.

Vi kan tilbyde dig en professionel afdeling med højt fagligt niveau. På SUH er der regionsfunktion på nogle specialer. Vi har derfor ambulante aktiviteter med ALS og parkinson patienter.

Afdelingen er på ca. 13 ergoterapeuter, 31 fysioterapeuter, to afdelingsterapeuter og én SSA. Terapeuterne dækker bredt hele året og på tværs af alle afdelinger på hele hospitalet inkl. intensiv afdelingen. Der vil derfor indgå weekend – og helligdagsarbejde i stillingen. Der kan ved ny ansættelse forventes rokering for at sikre et godt basis niveau i specialerne

Vi har en klinisk forskningsenhed med en udviklingsterapeut og Ph.d. studerende der varetager og projektstyrer forskellige udviklings- og forskningsprojekter på SUH, både med regionale, nationale og internationale samarbejdspartnere. Vi arbejder i øjeblikket med flere udviklingsprojekter i den neurologiske gruppe.

Har du lyst til at vide mere er du velkommen til at kontakte Afdelingsterapeut

Morten Madsen på tlf. 23 32 93 78

Der vil blive afholdt samtaler mandag den 23. september.

CV og motiveret ansøgning: se formular

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh