Jobbet "Er du interesseret i at arbejde på et lungemedicinsk afsnit med et attraktivt arbejdsmiljø så er det DIG vi søger. #Pladstildig" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Social og sundhedsassistenter søges til lungemedicinsk afsnit, Holbæk Sygehus. I fast stilling med et timeantal på 32-37 timer i blandende vagter. Med start 1/11 eller snarest derefter.

Vi er et dynamisk og levende lungemedicinsk afsnit med plads til 24 patienter.   

Specialet spænder bredt, idet vi både varetager plejen til den akutte lungemedicinske patient, herunder NIV behandling, samt plejen til den palliative lungepatient.  Derudover har vi internmedicinske patienter, med fokus på reumatologiske lidelser.

Vi søger:

  • En social og sundhedsassistent, som ønsker faglig og personlig udvikling, inden for det lungemedicinsk speciale
  • En social og sundhedsassistent der er arrangeret og initiativrig, og som formår at holde hovedet koldt i travle perioder, men samtidig formår at bidrage til det gode arbejdsmiljø, da vi vægter vores sociale kapital meget højt, selv når tingene går stærkt
  • Du skal være i stand til at se patienter og pårørende som en samarbejdspartner, og kunne prioritere og strukturere dine opgaver, så patienterne og pårørende oplever en omsorgsfuld og helhedsorienteret pleje

Vi tilbyder:

  • Vi kan tilbyde dig et afsnit med et fagligt dygtigt personale, novicer og erfarne, som alle brænder for den lungemedicinske patient. Vi tilbyder en god introduktion til specialet samt sygehuset.

  • Vi tilrettelægger et individuelt introduktions program passende til dine kompetencer/erfaringer.

  • Vi tilbyder en mentor ordning, så du som social og sundhedsassistent får den bedst mulige start i dit nye job.

  • Vi vægter den faglige udvikling meget højt, og dette giver sig til udtryk i rig mulighed for oplæring og videreuddannelse inden for specialet.

  • En afdeling som er uddannelsessted for læger, sygeplejestuderende, SSA-elever samt redder-elever og vejledning er derfor en naturlig del af det daglige arbejde.

  • En fast stilling med et timeantal på 32-37 timer i blandede vagter og med weekend vagt hver 2. eller 3. uge efter eget valg.

Hvis du vil vide mere:

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og du vil sende en motiveret ansøgning til os. Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg og en kop kaffe, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.