Jobbet "Hvidovre Hospital søger jordemødre med erfaring – er du en af dem?" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling på Hvidovre Hospital søger jordemødre til en afdeling med et strategisk fokus på udvikling og jordemoderforskning, et mentor- og kompetenceprogram og et godt teamsamarbejde omkring den gravide, fødende og barslende kvinde. Der er tale om faste stillinger med tiltrædelse snarest muligt.

I afdelingen er vi ca. 130 jordemødre, der tager imod ca. 7.000 nyfødte om året. Vi vægter bevarelse af den normale fødsel højt og har mange hjemmefødsler. Herudover varetager vi bl.a. den højt specialiserede funktion for gravide, der har fået foretaget gastric bypass, og vi har regionsfunktion for sårbare gravide, der kommer i Familieambulatoriet.

D. 1. juli i år åbnede vi Inhouse fødeklinik med det sigte at give de fødende en mulighed for at føde i hjemmelignende rammer. Desuden har vi, sammen med de andre fødesteder i Regionen, d. 1. september åbnet en fælles regional hjemmefødselsordning, således at alle regionens fødende får et ensartet og velkoordineret tilbud om at føde derhjemme.

Vi arbejder målrettet med det bæredygtige jordemoderliv, hvor variation i de opgaver man som jordemoder varetager og indflydelse på eget skema er vigtige parametre. Bl.a. kan du selv vælge om du vil arbejde hver anden eller hver tredje weekend.

Vi søger gode jordemødre i alle udgaver
Vi har brug for forskellige typer jordemødre – både dig, der vil arbejde som basisjordemoder med vagter på fødegang og klinik, og dig, der ønsker at være en del af vores hjemmefødselsgruppe eller af vores efterfødselsambulatorium og som måske har en IBCLC-uddannelse.  

Kom til os på Vestegnen, hvis du:

  • Brænder for jordemoderfaget 
  • Ønsker at bidrage til den faglige udvikling i afdelingen 
  • Har humor og overskud til kollegerne og vil være en del af en arbejdskultur hvor alle bidrager fagligt som socialt  
  • Ønsker at dygtiggøre dig inden for alle typer fødsler 

Vi tilbyder til gengæld:  

  • Et dynamisk fødested i udvikling og med tæt tværfagligt samarbejde 
  • Løbende kompetenceudvikling i Learning Lab, hospitalets trænings- og simulatorenhed  
  • Mentorordning og supervision efter behov  
  • Dygtige kolleger fra alle faggrupper, som altid er inden for rækkevidde 
  • Vi vægter det gode kollegaskab og arbejdsmiljøet højt

Vil du vide mere? 
Du kan få yderligere oplysninger hos chefjordemoder Dorte Dahl på tlf. 38 62 34 33, vicechefjordemoder Sisse Kammann 38 62 26 14, vicechefjordemoder Louise Munk 38 62 24 46 eller vicechefjordemoder Ditte Kirschner på tlf. 38 62 11 49.  

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 25. september 2019 kl. 12.00. 

Ansættelsessamtale: Afholdes fredag d. 27. september 2019. 

Kig også forbi vores hjemmeside på www.hvidovrehospital.dk/baby  og hospitalets strategi www.dethandleromliv.dk