Jobbet "Brænder du for IT og ønsker du at arbejde med den Elektroniske Patientjournal (EPJ) i Region Syddanmark?" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Dit næste skridt

Sygehus Sønderjylland søger EPJ-konsulenter til implementering af Region Syddanmarks nye EPJ SYD.

Region Syddanmark har anskaffet en ny elektronisk patientjournal (EPJ SYD) der i løbet af 2020/21 skal implementeres på alle regionens fem sygehusenheder. EPJ SYD skal være patientsikker, brugervenlig og understøtte de kliniske arbejdsgange og dermed være et effektivt værktøj i klinikernes daglige arbejde med patienterne.

I den forbindelse søger IT-afdelingen nye kolleger, som har lyst til at deltage i en vellykket implementering af EPJ SYD i Region Syddanmark.

Opgaverne:

De opgaver, som vores nye kolleger skal være med til at løfte, omhandler implementering af vores nye EPJ SYD. Det vil være opgaver inden for områder som uddannelse, undervisning, vejledning, support, test, udrulning af booking, planlægnings- og koordineringsopgaver. Du kommer til at arbejde sammen med kolleger fra de andre sygehuses IT-afdelinger og ressourcepersoner fra klinikken om mange af opgaverne.

Vi tilbyder:

Vores arbejdsmiljø er præget af åbenhed, tværgående samarbejde på højt fagligt niveau og gode muligheder for kompetenceudvikling. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du i samarbejde med øvrige konsulenter fra Sygehus Sønderjylland og de andre sygehuse vil indgå i løsning af en bred opgaveportefølje, som spænder vidt og som giver dig stærke kompetencer ift. anvendelse af vores nye EPJ SYD.

Din profil:

  • Sundhedsfaglig baggrund som f.eks. sygeplejerske, lægesekretær eller anden klinisk uddannelse, og at du i din hverdag benytter COSMIC eller anden EPJ. Du har godt kendskab til den kliniske hverdag og de kliniske arbejdsgange.
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med implementeringsaktiviteter i store IT-udrulningsprojekter herunder uddannelse, og har kendskab til organisering i sundhedsvæsnet. Du skal kunne begå dig på dansk i både skrift og tale.
  • Der lægges stor vægt på konkrete sygehuserfaringer og gerne fra et eller flere af regionens sygehuse.

For at trives i jobbet skal du:

  • Være udadvendt og have lyst til at samarbejde på tværs af en stor organisation
  • Kunne kommunikere med mange forskellige faggrupper og interessenter
  • Kunne arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde
  • Være positiv, nysgerrig og have en proaktiv tilgang til opgavehåndtering
  • Lyst til at arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver

Ansættelsesvilkår:

Vi søger 3 konsulenter med ansættelse 1. november 2019. Ansættelsessted er IT, Sygehus Sønderjylland, og da implementeringen af EPJ SYD er et regionalt projekt må der påregnes en betydelig mødeaktivitet på regionens forskellige sygehusenes matrikler samt skiftende arbejdstider. Kørekort og adgang til bil vil derfor være en forudsætning. Der er tale om midlertidige stillinger der udløber den 31. december 2021. Ansættelserne sker i henhold til HK/IT-overenskomst eller AC-overenskomst.

Yderligere oplysninger:

Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved henvendelse til afdelingsleder Svend Ulka Petersen, tlf. 23 31 20 25 eller på mail: ulka@rsyd.dk

Ansøgningsfrist er den 22. september 2019. Der holdes samtaler i uge 39.