Jobbet "Jordemoder til Barselsambulatorium" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt
 

Jordemoder søges til Barselsambulatoriet på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Vi søger en jordemoder 37 timer om ugen, som har lyst til at have ansvar for vores barselsambulatorium og dermed være med til at afrunde 2300 familiers graviditets –fødsels og barselsophold.

Arbejdet ligger i dagtiden og i hver anden weekend.

Afdelingen er en specialafdeling med ca. 2300 fødsler. Vi har en fødegang med seks fødestuer, et svangreafsnit med både ambulante funktioner, igangsættelser og indlagte gravide og en barselsgang med 14 sengepladser og mulighed for overnattende partner.

Vi har jordemoderkonsultation i Roskilde, samt udekonsultation på tre lokaliteter i optageområdet.

Vi søger en jordemoder der har lyst til at:

  • Være ansvarlig for, at familierne får en god afslutning på deres forløb. Herunder at foretage hælblodprøve, hørescreening og at screene for behov for efterfødselssamtale.

  • Vedligeholde hørescreeningsapparaturet

  • Opdatere Sundhedsplatformen

  • Have fokus på LUP fødende i efterfødselsforløbet

  • Være i tæt samarbejde barselsgangen

  • Uddanne nye kollegaer og studerende i barselsambulatoriet.

Vi kan tilbyder en arbejdsplads fyldt med skønne, dygtige kollegaer og højt til loftet, når det gælder gode ideer til at optimere forholdene for familierne og til at udvikle vores fag.

Hospitalet ligger lige ved stationen, så det er nemt at komme på arbejde, uanset hvor i landet du bor.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh