Jobbet "Social- og sundhedsassistent til Endokrinologisk sengeafsnit 03-5. #Pladstildig" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

På Endokrinologisk Afsnit modtages og behandles patienter med diabetes, herunder behandling af ketoacidose og svære diabeteskomplikationer, stofskiftesygdom, alvorlig kalkstofskifte-forstyrrelser samt binyrelidelser.

Derudover varetager afsnittet behandling og pleje til den interne medicinske patient.

Størstedelen indlægges akut, og vi modtager patienter hele døgnet.

Afsnittet har i alt 14 sengepladser, heraf 6 enestuer. Vi arbejder med tildelt patientpleje og har tæt og dagligt samarbejde med læger, fysio- og ergoterapeuter, diætister samt sygeplejerskerne fra vores diabetes ambulatorie.

Endokrinologisk sengeafsnit har uddannelsesfunktion for sygepleje- og social og sundhedsassistent elever på alle niveauer, og der er opstartet studieunit i afsnittet i juni 2019.

Vi tilbyder

• Et mono- og tværfagligt arbejdsmiljø med positive og engagerede kollegaer.

• En mulighed for at udvikle en bred erfaring med den almen medicinske patient, og dermed opnå en god basisviden samtidigt med en specialviden indenfor endokrinologi.

• Mentorordning og planlagt struktureret introduktionsforløb, der tilrettelægges endeligt efter dit behov.

SÅ – har du interesse for den endokrinologiske patient, er du i besiddelse af høj faglighed og gode samarbejdsevner, så er denne stilling måske lige dig, og du kan dermed blive vores nye kollega?

Vi søger en social- og sundhedsassistent til fastansættelse deltid/fuldtid i blandede vagter. Stillingen indebærer weekendarbejde.

Har du interesse i at høre mere om stillingen eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Carina Schwartzbach på mail; cis@regionsjaelland.dk eller telefonisk 9357-6357

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.