Jobbet "Radiograf til MR-teamet, Herlev og Gentofte Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Har du lyst til at være medlem af vores MR team? 

 

Vores MR-team på Herlev matriklen søger en radiograf til en fuldtidsstilling (37 timer) med aften- og weekendvagter. Vagterne er fordelt med en vagtblok hver 5.-6. uge og et par dage med udvidet åbningstid om måneden.  

 

Vi tilbyder en inspirerende hverdag, hvor faglig fordybelse, team-ånd og arbejdsmiljø vægtes højt. Som en del af vores team vil du få god mulighed for at udvikle dine kompetencer, blandt andet ved grundig oplæring og deltagelse i MR kursus 1 og 2, der afholdes af vores dygtige kollegaer.  

 

I dagligdagen roterer vi, så ikke to dage er ens. Vi betjener tre 1,5T og tre 3T Philips MR-scannere og ét knoglerum/skadestue. Du vil komme til at udføre MR scanninger indenfor en bred vifte af specialer, bl.a. neurologi, muskuloskeletal, onkologi, abdominal og urologi. Endvidere samarbejder vi tæt med vores forskningsenhed i forbindelse med udførelse af projektscanninger. 

 

Vores team består af 24 radiografer, 4 sekretærer og 1 afdelingsradiograf. Vi værner om høj faglighed og et godt kollegialt arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor og sjov i en ellers travl hverdag.  

 

Hvis du er:   

  • en radiograf med stor interesse for MR 
  • en person med gode samarbejdsevner  
  • en radiograf med høj faglig standard og engagement   
  • en god kollega   
  • humoristisk   

så er spørgsmålet bare:  

 

Er det dig, som er vores nye kollega?  

 

En grundig oplæring vil finde sted, så derfor er mangel på erfaring ingen hindring.

Erfaring indenfor MR er et plus, men ikke et krav. 

 

Ring, hvis du vil vide mere om os. Afdelingsradiograf Jonas Bovin kan kontaktes på tlf. 38 68 20 11 eller på e-mail jonas.sterup.bovin.01@regionh.dk

 

Ansøgningsfrist:

 

Mandag den 30. september 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 40-41.   

 

Ansættelsesvilkår:

 

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) og til besættelse hurtigst muligt.  

 

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.