Jobbet "En introduktionsstilling i Intern medicin/lungemedicin på Lungemedicinsk Afdeling, Bispebjerg Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

En 1-årig introduktionsstilling er ledig til besættelse på Lungemedicinsk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, pr. 1.okotber 2019 (130962-01-i-50) eller snarest derefter. 

Om afdelingen 
Lungemedicinsk Afdeling har 2 sengeafsnit. Næsten alle patienter indlægges akut. Vi udreder og behandler patienter med lungemedicinske og infektionsrelaterede lidelser, men der er også et stort indtag af patienter med generelle medicinske problemstillinger. Der tilbydes NIV-behandling i sengeafsnittene, og vi lægger pleuradræn døgnet rundt. 

Vi har et stort lungemedicinsk ambulatorium med alle faciliteter til invasiv diagnostik samt avanceret respirationsfysiologisk udstyr. Vi er en af to afdelinger i Region Hovedstaden hvor patienter mistænkt for lungekræft udredes. Der er tillige et aktivt forskningsmiljø med bl.a. 1 professore i svær astm, flere ph.d.-studerende og postdoc. ansatte.

Der vil være mulighed for oplæring i pleuracenteser, pleuradrænanlæggelse etc. 

Har du lyst og gå-på-mod, er der masser at lære og også mulighed for at deltage i forsknings- og kvalitetsprojekter i afdelingen.  

Lægerne i lungemedicinsk afdeling deltager i vagtarbejdet i såvel Akutmodtagelsen som i Medicinsk Modtagelse. Der er en fælles medicinsk bagvagt til stede i huset (kl. 18.00-08.30) Denne funktion varetages af læger i hoveduddannelsesforløb.  

Herudover er der i afdelingen bagvagtsfunktion, aktuelt med tilstedeværelse til kl. 21 på hverdage (kl. 18.00 i weekenden) med efterfølgende rådighedsvagt hjemmefra.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende arbejde i en afdeling med høj prioritering af uddannelse samt udvikling af faglighed og professionalisme.  

Eventuelle yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Helle Frost Andreassen, tlf. 40 26 08 65.  

Ansøgningsfrist  

Den 20.september