Jobbet "Sygeplejersker søges til Mave- og Tarmkirurgi, Sengeafsnit 2" er udløbet

Region Midtjylland

Mave- og Tarmkirurgi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Er du vores nye kollega? Har du interesse for kirurgisk sygepleje, har høj faglighed og gode samarbejdsevner er disse stillinger måske noget for dig.

Vi søger pr 1. november 2019 eller efter aftale to sygeplejersker i faste stillinger til Mave – og Tarmkirurgi - sengeafsnit 2. Stillingerne er på 32 eller 37 timer med en kombination dag/aften eller dag/nat samt arbejde i et fast weekendrul med 5 arbejdsweekender på 12 uger.  

Ligeledes søger vi to sygeplejersker til barselsvikariater af 12 måneders varighed. Vikariaterne er med samme vagt kombination og weekendrul. Stillingerne er ligeledes pr 1. november eller efter aftale.

Afsnittet er et sengeafsnit med 26 senge. Foruden sengeafsnittet har vi vores klinik og stomiklinik hvor vi ser patienterne i før- og efterforløb. Vi har i afsnittet landsfunktion inden for bl.a. avanceret cancerkirurgi til patienter med recidiv af colorectalcancer.

Vi kan som det eneste sted i Danmark tilbyde behandling med opvarmet kemoterapi til patienter med peritoneal carcinose og sjældne cancerformer i bughulen. Derudover behandler vi patienter med primær colorectalcancer, inflammatoriske tarmsygdomme, sarcomer samt patienter indlagt med akutte mave-tarmsygdomme.

Vi tilbyder
 • arbejde i et miljø med høj specialisering og faglighed
 • introduktions- og oplæringsprogram
 • afvekslende og selvstændige arbejdsopgaver
 • tæt tværfagligt samarbejde med afsnittets læger og andre faggrupper
 • positive, erfarne og engagerede kolleger der kan lide hinandens selskab også uden for arbejdstid
 • at der tilstræbes størst mulig harmoni mellem arbejdsliv og privatliv og stor medindflydelse i vagtplanlægningen

Vi søger sygeplejersker
 • gerne med kirurgisk erfaring
 • der kan arbejde i et afsnit med et stort patient flow
 • der er fleksibel, omstillingsparat og som kan tænke kreativt i løsning af opgaver
 • der kan lide et højt arbejdstempo med varierende opgaver
 • der har godt humør og lyst til at bidrage til vores gode arbejdsmiljø

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation

Har dette fanget din opmærksomhed og kunne du tænke dig at blive en del af mave – og Tarmkirurgi, sengeafsnit 2, så håber vi, at du har lyst til at søge en af vores stillinger.

Du er meget velkommen til at kontakte konst. afdelingssygeplejerske Mette Bjerg for yderligere information på 2499 5025 eller på metanr@rm.dk
Du er ligeledes meget velkommen til at kigge forbi afsnittet og møde os.


Ansøgningsfrist d. 23. september 2019. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 39, 2019.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.