Jobbet "Radiografer med MR kompetencer" er udløbet

Region Midtjylland

Røntgen og Skanning

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Radiografer med engagement, fleksibilitet og faglig stolthed søges til Røntgen og Skanning, Aarhus Universitetshospital, afsnit Neuro 6.

Vi har ledige radiografstillinger til besættelse fra den 1. november 2019 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer pr. uge med deltagelse i vagttjeneste efter endt oplæring.

Vi søger radiografer med MR kompetencer, der arbejder selvstændigt med de radiograffaglige opgaver, og som har lyst til at bidrage aktivt til vores forbedringskultur og sætter pris på indflydelse, fleksibilitet og udvikling. Du skal desuden trives med at arbejde i mindre teams med højtspecialiserede kolleger, som arbejder med høj faglig kvalitet, i et tæt samarbejde med afsnittets øvrige faggrupper.

De ledige radiografstillinger i afsnit Neuro 6 er fordelt på følgende:

Afsnit Neuro
Afsnittet for Neuroradiologi varetager radiologisk diagnostik og behandling af hoved/hals, hjerne og ryg af akutte, indlagte og ambulante patienter. Afsnittet råder over 1 CT skanner, 2 interventionsspor og 3 MR skannere hvoraf 1 skanner deles med Center of Functionally Integrative Neuroscience. Afsnittet drifter 24/7 og vi har et vagtfællesskab med Røntgen og Skanning, afsnit 1, hvor vi i fællesskab betjener en CT skanner. Vagtstrukturen er bygget op af et vagtrul på 12 uger, hvor vi har 3 holds skift med varierende mødetider.

Afsnit 6
I afsnit 6 udfører vi alle former for MR-skanninger, lige fra fostre til prostata og hjerter.
Afsnit 6 råder over 5 MR-skannere, hvor nogle af skannerne deles med Klinisk Institut under Aarhus Universitetet. Afsnit 6 har udvidet åbningstid på alle hverdage og åbent i weekenden. Du skal forvente en arbejdstid på hverdage mellem 7.30-22.00 og i weekenden 07.30-15.00. Vagtlængden varierer mellem 7,5 -12 time.

For begge afsnit gælder det, at vi har anæstesifunktion i forbindelse med undersøgelser af børn, klaustrofobe og patienter med pacemaker.

Vi tilbyder
 • varierende arbejdsopgaver
 • en afdeling med fokus på høj kvalitet i det gode patientforløb
 • positive, humoristiske og imødekommende kollegaer
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 • kompetenceudvikling ud fra Social, Organisatorisk, Læring og Faglig kompetence
 • en spændende arbejdsplads
Vi forventer af dig
 • dansk autorisation som radiograf med MR kompetencer
 • lyst og interesse for faglig og personlig udvikling
 • højt fagligt engagement med fokus på kvalitet og det gode patientforløb
 • fleksibilitet og et positivt livssyn
 • selvstændighed og ansvarlighed
 • at du trives med et til tider højt arbejdstempo
 • at du deltager i uddannelsen af studerende

Røntgen og Skanning er fordelt på otte afsnit på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Fordelt i en Nord-, Øst- og en Sydlig del. Røntgen og Skanning har i alt ca. 350 ansatte, hvoraf 175 er radiografer eller røntgen-sygeplejersker. Vi udfører ca. 350.000 undersøgelser om året.
 
Vores vision er at tilhøre eliten for radiologiske ydelser på et universitetshospital, og vi ønsker at være patienternes og de fagprofessionelles sikre valg. Radiograffaglig udvikling og kvalitetssikring vil indgå, som en naturlig del af din hverdag på afdelingen.
 
Vi har et veltilrettelagt, individuelt introduktions-/oplæringsprogram. 

Vi er uddannelsessted for radiografstuderende fra University College Nordjylland UCN og har studerende i alle de kliniske uddannelsesforløb.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

For yderligere information er ansøgere velkomne til at kontakte Helle Darø, afdelingsradiograf på helldaro@rm.dk, Lise Bro, tillidsrepræsentant, afsnit Neuro på Lise.Bro@rm.dk Tau Vendelboe, tillidsrepræsentant, afsnit 6, på tauvende@rm.dk.

Ansøgningsfrist den 24. september 2019. Samtaler afholdes fredag den 27. september 2019.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.