Jobbet "Lægesekretær til lungemedicinsk sengeafsnit 09-3. #Pladstildig" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Vi søger lægesekretær 37 timer per uge til Lungemedicinsk Afsnit 09-3.

Du vil sammen med lægesekretærkollega være frontfigur i forhold til patienter, pårørende og kolleger. Du vil skulle varetage klassiske lægesekretæropgaver, men også have fokus på udvikling af lægesekretærfaget og byde ind og præge nye arbejdsgange og opgaver.

 Du skal være uddannet lægesekretær.

Erfaring med Sundhedsplatformen en fordel.

Du skal kunne tage initiativ, være servicemindet og kunne arbejde selvstændig, men alligevel være god til samarbejde også tværfagligt i en ofte travl hverdag med tæt patientkontakt.

 

I Medicinsk Afdeling har vi på alle afsnit og i ambulatorier fokus på kvalitet og professionalisme i forhold til vores patienter.

Lungemedicinsk Afsnit har 24 sengepladser og er en del af Medicinsk Afdeling.

I Medicinsk Afdeling er vi 50 lægesekretærer. Vi har fælles møder og fælles vidensdeling og undervisning, vi har et velfungerende superbrugerteam og samarbejder ofte på tværs af specialerne. Vi har fokus på udvikling af lægesekretærfaget i forhold til nye opgaver og arbejdsformer.

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.