Jobbet "Afdelingsjordemoder til konsultations-, føde- og barselsområdet i Svendborg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Bogøes Alle 15, 5700 Svendborg

Dit næste skridt

Der søges en afdelingsjordemoder til en spændende, nyopslået stilling på konsultations-, føde- og barselsområdet i Svendborg pr. 1. december 2019 eller efter nærmere aftale.

Arbejdsområde

  • Den nye afdelingsjordemoder skal i samarbejde med sygeplejefaglig stedfortræder samt øvrige relevante aktører være med til at implementere sammenlægning af det obstetriske område i Svendborg, og vil være nærmeste leder for sygeplejersker og jordemødre i det nye, fælles obstetriske afsnit i Svendborg.
  • Afdelingsjordemoderen vil sammen med en overlæge udgøre afsnitsledelsen for det obstetriske område i Svendborg. Hun vil have en stedfortrædende sygeplejerske, som hun selv kan være med til at ansætte. Hun refererer til afdelingsledelsen, herunder chefjordemoderen.

Vi søger

  • Vi søger en afdelingsjordemoder med en visionær og stærk faglig profil, der brænder for graviditet, fødsel og barsel.
  • Vi søger en afdelingsjordemoder, der med afsæt i respekt for de bestående værdier, kan nytænke patientforløbene, områdets organisering og udnyttelse af de mono- og tværfaglige kompetencer i samarbejdet, samt være indstillet på, at der skal være et stort fokus på effektiv drift af området.
  • Den nye afdelingsjordemoder skal besidde et stort samarbejdsgen såvel i tværfaglige som tværsektorielle relationer, og skal på de indre linjer forstå at udnytte medarbejdernes eget potentiale inden for selvledelse, medansvar, problemløsningsforslag m.m.
  • Det er ønskeligt, at ansøger har en vis erfaring med kompleks opgaveløsning, kan arbejde med mange bolde i luften, og i et eller andet omfang via tidligere ansættelse har demonstreret implementeringskraft, da der i den nye stilling vil være behov for dette i forhold til visionerne for fødeområdet såvel lokalt, regionalt og nationalt.

Løn og ansættelsesforhold

I Henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønnings- og takstnævn og sundhedskartellet.  

Region Syddanmark anvender prøvetid for nyansatte i regionen.  

Der indhentes børneattest, idet der som led i ansættelsen, vil være direkte kontakt med børn under 15 år.  

Yderlig information 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefjordemoder Anette Lund Frederiksen på mail: anette.frederiksen@rsyd.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er torsdag den 17. oktober 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den d. 21. eller mandag den 28. oktober 2019.

Ansøgning fremsendes via funktionen ”søg stillingen”.  

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Få mere at vide om din nye arbejdsplads på www.ouh.dk.