Jobbet "Introduktionsstillinger i intern medicin på Bornholms Hospital " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Dit næste skridt

Søger du en introduktionsstilling, som kan kvalificere dig i internmedicinske specialer?

Ved Medicinsk Afdeling på Bornholms Hospital er der to introduktionsstillinger ledige til besættelse snarest muligt.

Bornholms Hospital hører ind under Region Hovedstaden og er øens eneste hospital. Den yngre læge får derfor mulighed for at arbejde med et usorteret patientklientel og tilegne sig bred intern medicinsk erfaring.

Stillingerne kan søges af læger, der har gennemført klinisk basisuddannelse. Du deltager sammen med afdelingens øvrige læger i stuegang og ambulant arbejde. I vagten indgår du i forvagtslaget.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • engagerer dig fagligt og aktivt bidrager til afdelingens fortsatte udvikling
  • bidrager til et fortsat udbytterigt arbejds- og uddannelsesmiljø
  • deltager i undervisning og vejledning af studenter og yngre kolleger

Vi tilbyder

Vi kan give dig:

  • en grundig introduktion til de internmedicinske specialer
  • et godt uddannelsesmiljø med engagerede seniorer og yngre kolleger inden for et bredt udvalg af de medicinske specialer
  • erfaring i at varetage komplekse medicinske patienter indenfor pædiatri, lungemedicin, kardiologi, akutmedicin, onkologi, neurologi og endokrinologi
  • oplæring i diverse kliniske procedurer

Om os

Medicinsk afdeling på Bornholms Hospital fungerer som en samlet enhed. Afdelingen har ca. 4.500 indlæggelser fordelt på to sengeafdelinger med 46 medicinske sengepladser samt 30.000 ambulante besøg årligt.

Hospitalet har tilknyttet specialkonsulenter indenfor en lang række specialer og deltager således også i specialiserede behandlingsforløb.

Om stillingen

Som introduktionslæge på Bornholms Hospital vil en stor del af arbejdet, foruden modtagelse af akutte patienter, bestå i stuegangsfunktion.

Man deltager i helikopter-transporter til Rigshospitalet med akutte patienter, hvor behandlingen ikke kan gennemføres på Bornholms Hospital.

Som introduktionslæge vil der være mulighed for varetagelse af ambulatoriefunktion indenfor et ønsket speciale med supervision af speciallæge.

Således vil man som introduktionslæge opnå stor erfaring med både akutte og kroniske patienter, få et solidt afsæt i den brede interne medicin, samt et unikt indblik i specialiseret behandling af patienter indenfor en lang række specialer.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Finn Thomsen Nielsen på tlf.: 38 67 18 78 eller e-mail: finnthomsen.nielsen@regionh.dk eller uddannelsesansvarlig overlæge Peter Vedtofte på tlf.: 38 67 19 07 eller e-mail: peter.ebbe.bertel.vedtofte01@regionh.dk.

Ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Yngre Læger og Danske Regioner.

Stillingerne er etårige.

Ved ansættelse i stillingen indhentes der børneattest.

Du vil ved ansættelsen deltage i introduktionskurset både tværfagligt gældende for hele hospitalet og i afdelingen ved uddannelseskoordinerende Yngre Læge.

Ansøgningsprocedure

Vi ser frem til at høre fra dig, og vil gerne have din ansøgning senest den 18. oktober 2019.

Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk

Bornholm bliver ofte set som en ren ferieø. Men Bornholm er meget mere end det. Vi har et attraktivt samfund med overraskende natur, tiltrækkende nærvær, høj livskvalitet, berømte fødevarer og en behagelig lavere puls. Bornholm summer af liv, udfordringer og oplevelser. Foretrækker man afveksling, er storbyen lige rundt hjørnet – 30 minutter med fly.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd på www.næstestopbornholm.dk og læse ”Flyt til Bornholm”.

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholminfo.dk