Jobbet "SP-Teamet på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger en konsulent til at dække SP sekretærområdet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

Vi søger en kompetent og engageret konsulent til at løfte supporten af Sundhedsplatformen på sekretærområdet på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, og medvirke til at udvikle den nye SP sekretæridentitet.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du bliver en del af SP-teamet under Afdeling for Kvalitet og Uddannelse, som er en stabsfunktion til Hospitalsdirektionen. Vi kan tilbyde et åbent og anerkendende arbejdsmiljø, med stor mulighed for individuelt at præge opgaveløsningen.

Afdelingen beskæftiger i alt ca. 18 medarbejdere og varetager en bred vifte af opgaver knyttet til kvalitetsudvikling, patientsikkerhed, SP - anvendelse, infektionshygiejne, data-, og IT-support samt sygeplejefaglig forskning og uddannelse. Selve SP-teamet består af 2 fuldtidsansatte konsulenter, 2 halvtids-frikøbte klinikere (en læge og en sygeplejerske) og så dig.

Om din funktion:

Du vil som konsulent i SP-teamet komme til at arbejde med at supportere hospitalets afdelinger i arbejdet med Sundhedsplatformen med særligt fokus på sekretærernes arbejdsområder. Opgaverne vil spænde fra ”hands-on” support med hospitalets personale, til indsats på tværgående strategiske områder og -processer. Du vil herunder indgå i projekter og generelt understøtte arbejdet med udvikling af anvendelsen af SP, samt generel kvalitetsudvikling på hospitalet.

Især på SP-sekretærområdet vil der være et tæt samarbejde med hospitalets aktivitets-og registreringsenhed, hjemmehørende i Økonomiafdelingen.

Som konsulent i SP-teamet med sekretærområdet som fokus, bliver arbejdsopgaverne således blandt andet at:

• I samarbejde med hospitalets økonomiafdeling at drive hospitalets forum for registrering

• Supportere brugeranvendelsen i SP med fokus på forebyggelse af registreringsfejl

• Koordinere og drive tværgående og strategiske indsatser i forhold til registrering i SP

• Understøtte indsatser og projekter indenfor arbejdet med Sundhedsplatformen, kvalitet og patientsikkerhed

• Udvikle den nye sekretærprofil

 

Om dig:

Du har en faglig baggrund som sekretær, allerhelst med indgående viden om sekretærens arbejdsopgaver og ansvarsområder i Sundhedsplatformen. Meget gerne også en forståelse for transformationen fra den traditionelle sekretærrolle til den nye sekretærrolle med SP.

Kodefordeler, arbejdslister og fejllister vil derfor være velkendt land for dig, ligesom du har solid erfaring med at fejlfinde og supportere brugerne i at håndtere disse områder effektivt.

Vi søger en kollega der

• har erfaring med og interesse for at udvikle sekretærernes arbejdsområde i Sundhedsplatformen

• har gode generelle it-kompetencer

• har gode samarbejdsevner og gennemslagskraft

• er selvstændig, professionel og ansvarlig i opgaveløsningen

• finder det udfordrende at arbejde tværfagligt

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist d. 18. oktober 2019

Samtaler vil finde sted i uge 43

Løn iflg. overenskomst

Hvis du har behov for yderligere information, kan du kontakte SP-teamleder Kaspar Cort Madsen

Telefon: 23995458 eller mail: kaspar.cort.madsen.01@regionh.dk