Jobbet "Fysioterapeuter til Montebello i Spanien" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Avenida Juan Luis Peralta 30, 29639 Benalmadena

Dit næste skridt

3 fysioterapeuter til den intensive genoptræningsafdeling Montebello i Spanien

De tre stillinger er alle på 37 timer og er ledige fra den 1. januar 2020.

Vi søger fysioterapeuter med både interesse og kompetencer til at arbejde med specialiseret genoptræning for patienter i de 3 uger, de er indlagt på Montebello. Du vil få et tæt samarbejde med andre terapeuter og med sygeplejersker, læge og lægesekretærer.

Vi yder specialiseret genoptræning til patienter efter komplicerede ortopædkirurgiske operationer samt til kroniske patienter, der har oplevet en nylig akut forværring, der i væsentlig grad har nedsat deres funktionsniveau. Alle der indlægges er lægefagligt vurderet til at have behov for specialiseret og intensiv genoptræning.

Vi arbejder konstant på at udvikle vores kvalitet på alle områder. Vi lægger vægt på, at du har erfaring samt interesse for at arbejde med rehabilitering og genoptræning – men det er samtidig af stor vigtighed, at du har lyst til at samarbejde og bidrager til den gode stemning med et godt humør – også når der er travlt.

Løn og ansættelsesvilkår på overenskomstlignende vilkår.

  • Din ansøgning og CV skal være os i hænde den 22.10.19 kl. 14. Samtalerne vil finde sted i uge 45 over Skype eller på Montebello, hvis du bor i lokalområdet.

Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte

  • Afsnitsleder Lena Slaatsveen på (+34) 952 569 030 lokal 086 eller på mail lena.slaatsveen@montebello.es
  • Fysioterapeut/TR, Torben Rasmussen på mail torben.rasmussen@montebello.es

Montebello modtager ca. 1650 danske patienter om året fordelt på 33 nye patienter hver uge, som alle er indlagt i 3 uger til et intensivt specialiseret genoptræningsforløb. Det vil sige, at Montebello altid har 100 patienter. Patienterne kommer fra samtlige regioner som følge af det frie sygehusvalg. Patienterne har forskellige diagnoser, men primært inden for ortopædkirurgi, neurologi, inflammatoriske sygdomme, rygsygdomme samt intensivt genoptræningsforløb efter trafikuheld.

Du kan læse mere om Montebello på Nordsjællands Hospitals hjemmeside.