Jobbet "Bioanalytiker med flair for molekylær HPV og kræft-diagnostik" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

 


Molekylærpatologi Laboratoriet, Patologiafdelingen, Hvidovre Hospital, søger bioanalytiker med molekylærbiologisk erfaring til fast 37 timers stilling.

Hvidovre Hospital´s Patologiafdeling har landets største omsætning af molekylærpatologiske analyser til livmoderhalskræftscreening og mave-tarmkræft mutationsdiagnostik. Molekylærpatologilaboratoriet er en del af patologiafdelingen og varetager de molekylær-diagnostiske analyser med udgangspunkt i specialeområderne mave-tarm kræft og HPV-diagnostik.

Patologiafdelingen er en travl afdeling, hvor vi modtager prøver fra en række af Region Hovedstadens hospitalsenheder, medicinske specialer, samt praksissektoren i Regionen. Vi er internationalt førende indenfor HPV-diagnostik til kræftforebyggelse. Det er et fagligt udfordrende miljø og man skal derfor holde tungen lige i munden!

Vi tilbyder et spændende job med mange og forskelligartede opgaver, men med streg under rutinelaboratorie. Du er hver dag med til at udvikle arbejdet, og engagement og deltagelse værdsættes. Vores forskning er integreret i rutinedriften, hvilket betyder at mange forskningsprojekter er en del af den daglige opgave.

Din væsentligste opgave bliver at sikre, at alle dele af den daglige diagnostiske rutine varetages på et højt fagligt niveau, effektivt, og med fokus på fleksibilitet og kvalitet. Du skal kunne samarbejde på tværs af afdelingen med bioanalytikere, læger og molekylærbiologer. Da vores arbejdsgange er komplekse, vil du blive sidemandsoplært.  

Jobbet

Deltage i det rutinemæssige arbejde med analyserne, godkendelse og besvarelse af analyseresultater, sikre rekvirerende afdelinger et korrekt og hurtigt svar på patientprøver. Deltage i tværgående forskning og udviklingsprojekter i laboratoriet, og løbende procesoptimering.

Du er bioanalytiker og:

  • har dokumenteret erfaring med molekylærdiagnostiske analyser fra et driftslaboratorium
  • har kendskab til patologi
  • har praktisk erfaring med standardisering af molekylære analyser
  • har flere års erfaring med real-time PCR, konventionel PCR og lign. metoder
  • har erfaring med arbejde i tværgående faglige teams
  • har let ved at samarbejde med alle personalegrupper
  • har et detaljeret kendskab til molekylærdiagnostisk kvalitetssikring

Praktisk erfaring med prøvebesvarelse af molekylære analyser vil være en fordel.

Løn- og ansættelsesvilkår.

I henhold til gældende overenskomst for Bioanalytikere i Region Hovedstaden.

Information

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til laboratorieleder, seniorforsker Jesper Bonde (jesper.hansen.bonde@regionh.dk), eller Patologiafdelingens ledende bioanalytiker Lise Bødker (lise.boedker@regionh.dk).

Ansøgning

Send ansøgning via nedenstående link senest 21/10-2019, kl. 12.00

Samtaler vil blive afholdt den 23/10-2019.