Jobbet "Fast stilling og vikariat for bioanalytikere til Sektionen for Præanalyse og POCT" er udløbet

Region Midtjylland

Blodprøver og Biokemi, RHH

Sundvej 30, 8700 Horsens

Dit næste skridt
Blodprøver og Biokemi, Regionshospitalet Horsens
 
Blodprøver og Biokemi, Regionshospitalet Horsens søger bioanalytikere til fast stilling og etårigt vikariat til Sektionen for Præanalyse og POCT. Der er tale om 37 timer med ansættelse snarest muligt.
 
Blodprøver og Biokemi:
Afdelingen består i alt af ca. 75 medarbejdere, hvoraf de fleste er bioanalytikere. Bioanalytikerne er organiseret i tre sektioner med kompetencer centreret omkring henholdsvis præanalyse, biokemi/koagulation samt hæmatologi/serologi. Alle sektioner varetager EKG og blodprøvetagning. Til hver af disse tre sektioner er knyttet en afdelingsbioanalytiker og en driftsspecialist, der sammen forestår den daglige drift af laboratoriet.
 
Sektionen for Præanalyse og POCT:
Sektionen består udover afdelingsbioanalytikeren og driftspecialisten af 18 bioanalytikere.
3 bioanalytikere varetager selvstændigt den daglige drift af ambulatoriet i Skanderborg Sundhedshus, som også er en del af Regionshospitalet Horsens.
 
Arbejdsopgaver i Sektionen for Præanalyse og POCT:
Du vil komme til at arbejde med alsidige arbejdsopgaver. Heriblandt i vores sekretariat med booking, modtagelse af patienter og telefonomstilling til laboratoriet. Derudover vil du komme til at betjene vores prøvesorteringsmaskine Cobas P471 og P612 og stå for prøvefordelingen og forsendelse af eksterne prøver.
 
Udover prøvetagning og EKG i vores ambulatorium og på afdelingerne, vil du også være tilknyttet vores prøvetagningsambulatorium i Odder, hvor du selvstændigt vil stå for dagens program. Derudover har du mulighed for at være afløser i vores ambulatorium i Skanderborg. Du vil også være tilknyttet vores mobile bioanalytikertjeneste, hvor vi tager blodprøver og EKG i private hjem og på plejehjem.
 
Du vil blive oplært i brugen af POCT-udstyr og få brugerkompetence til ABL800, Accu-Chek, Inform II og Clinitek.

Der vil være forskudte arbejdstider og weekend dag arbejde ca. hver 6. weekend.
Alt efter interesse og mulighed kan der blive tale om oplæring i andre funktioner.
 
Afdelingen tilbyder:
 • en spændende stilling med mange alsidige og skiftende arbejdsopgaver
 • ansættelse i en spændende og aktiv afdeling, med et tæt kollegialt team
 • gode kolleger med stort engagement og høj faglighed
 • et hospital hvor innovation, teknologi og dynamiske medarbejdere er nøgleord
Vi forventer, at du:
 • er uddannet bioanalytiker
 • har erfaring i blodprøvetagning og EKG
 • brænder for den korte patientkontakt
 • nyder at arbejde selvstændig
 • er stabil, motiveret og har gode kommunikative færdigheder
 • kan beholde et venligt og roligt overblik, når der bliver travlt
 • kan planlægge og prioritere dit arbejde, er fleksibel og ansvarsbevidst
 • trives med ansvar
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø og har gode samarbejdsevner
 • har kørekort til bil
Har du spørgsmål kan du kontakte Afdelingsbioanalytiker Lene Jacobsen på telefon 78 42 60 43, eller du kan kontakte ledende bioanalytiker Tina Arentzen Bjerre på telefon 78 42 60 47.
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Sundhedskartellet (Danske Bioanalytikere) og Danske Regioner.
 
Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest og autorisation.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Ansøgningsfrist:
Onsdag den 23. oktober 2019
Samtaler forventes afholdt i uge 44
 
Regionshospitalet Horsens - en attraktiv arbejdsplads:
Blodprøver og Biokemi er en del af et innovativt akuthospital, der bl.a. satser meget på at være i front inden for IT og patientsikkerhed til gavn for både patienter og medarbejdere. Regionshospitalet Horsens har en størrelse og kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Samtidig er helheden i fokus, og der er et tæt og tværfagligt samarbejde på tværs af hospitalets afdelinger. Afdelingerne hjælper hinanden til at nå deres mål og løfter i flok.

Regionshospitalet Horsens arbejder ud fra principperne i Patientsikkert Sygehus og deltager aktivt i det nationale program Sikkert Patientflow. Vi er en attraktiv arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter udvikling højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre borgerne den bedst mulige oplevelse i mødet med hospitalet. Regionshospitalet Horsens vil både nu og i fremtiden skille sig ud ved at yde en ekstraordinær indsats på mange fronter.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.