Jobbet "Lægesekretær til Børneafdelingen" er udløbet

Region Nordjylland

Børn og Unge: Sekretariat

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Er du vores nye lægesekretær, der møder både børn og voksne i øjenhøjde? Så har du muligheden for at blive en del af et velfungerende og engageret sekretærteam.
 
Børneafdelingen, Aalborg Universitetshospital, Nord søger en ny kollega pr. 1. januar 2020 eller snarest herefter til en stilling i sekretariatet på 35-37 timer pr. uge med afløsning på vores dagafsnit ved ferie eller andet fravær.
 
Afdelingens profil
Børneafdelingen er ”et lille samlet sygehus i det store sygehus”.
Børneafdelingen består af børnemodtagelse, ambulatorium, neonatalafsnit, dagafsnit, døgnafsnit, astmaskole samt neuropædiatrisk team.
Vi varetager opgaver, der relaterer til mange forskellige specialer, bl.a. allergologi, kardiologi, neonatologi, neurologi, endokrinologi, urologi, hæmatologi samt onkologi. Kort fortalt er vi en afdeling, som har gang i mange tiltag og med patientforløb på tværs af afsnit og afdelinger.
Atmosfæren blandt personalet bærer et positivt præg af, at vi skal kunne skabe tillid hos både børn og forældre – dette smitter automatisk af på tilgangen til hinanden, også på tværs af faggrupper. I sekretærgruppen gør vi en dyd ud af at være afdelingens og sygehusets ansigt udadtil – vi er tit de første, som patienterne og forældrene møder – både personligt og telefonisk.
Du vil blive en del af et team på 17 sekretærer, en elev og en ledende lægesekretær.
 
Arbejdsopgaver
Dagligdagen vil bl.a. bestå af journalskrivning, registrering, booking og patientkontakt.
Du vil efter grundig oplæring blive fast afløser i vores dagafsnit, hvor det tværfaglige samarbejde og den tætte patientkontakt er en stor del af hverdagen.
Da børnespecialet har sekretærdækning i Børnemodtagelsen til kl. 22.00 alle ugens dage, vil der i et begrænset omfang være behov for, at du kan deltage i vagtdækning.
Du vil derudover selv få mulighed for at sætte præg på stillingens sammensætning efter kvalifikationer og interesser.
 
Vi kan tilbyde
  • Et godt og humoristisk arbejdsmiljø – vi vægter trivsel og arbejdsglæde højt i en travl hverdag og bidrager alle aktivt til, at Børneafdelingen skal være en attraktiv arbejdsplads.
  • Varierende arbejdsfunktioner inden for afdelingens mange specialer.
  • Et spændende og afvekslende job, hvor du i høj grad kan være med til at forme stillingen efter evner og interesser.
Vi forventer, at du
  • Har en godkendt lægesekretæruddannelse
  • Er imødekommende og har en positiv tilgang til omverdenen og arbejdslivet
  • Har et godt kendskab til de IT-systemer, som sygehuset benytter (Bookplan, Clinical Suite, PAS, Webpas, Office-pakken m.fl.)
  • Har gode samarbejdsevner og vilje til at få tingene til at lykkes i en travl hverdag
  • Er stabil, fleksibel og kan arbejde selvstændigt
  • Har humor og kan bidrage til det gode arbejdsmiljø
Yderligere oplysninger          
Du er meget velkommen til at kontakte ledende sekretær Helene Flaathen Hjortshøj på telefon 91172085 eller på mail helene.hjortshoej@rn.dk, hvis du ønsker yderligere informationer eller blot en uforpligtende snak.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 19. november 2019.