Jobbet "Sygeplejerske til hæmodialyseafsnit 0851" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Har du lyst til at arbejde i et spændende speciale, hvor du som sygeplejerske spiller en central rolle i behandlingen af de lange kroniske patientforløb?

I hæmodialysen varetager vi behandlingen af patienter med kronisk nyresygdom.  Afsnit 0851 består af 20 dialysestationer, her varetages særligt behandlingen af center hæmodialysepatienter.   

Som sygeplejerske i hæmodialysen bliver du en del af et spændende speciale, hvor du får en unik og tæt kontakt med kronisk syge patienter, og hvor du som sygeplejerske har en meget central rolle i patientforløbet. På 0851 varetages behandlingen af center hæmodialysepatienterne. Vi har kontinuerlig fokus på kvalitetsudvikling.  Du får derfor mulighed for at arbejde med udvikling og forbedringer - til gavn for både patientens behandling og livskvalitet.   

I 2022 står Nyt Hospital Nordsjælland klar. Du får derfor en unik mulighed for, at blive en del af rejsen mod det nye hospital, hvor bl.a. organisering, patientforløb og arbejdsgange skal udvikles og tilpasses. En mulighed for at være med til at præge fremtidens behandling af borgerne i Nordsjælland.   

Om dig :

  • Du har helst et par års erhvervserfaring som sygeplejerske
  • Du har lyst til at arbejde med kronisk syge patienter  
  • Gerne kendskab til det nefrologiske speciale eller kroniske patienter   
  • Du er fleksibel og stabil  
  • Du er fagligt engageret og nysgerrig, og har lyst til at udvikle sygeplejen  
  • Du formår at håndtere akutte situationer og bevare roen og overblikket  
  • Gode sociale kompetencer, et smittende humør og formår at bidrage kollegialt  

Vi kan tilbyde :

Et afsnit hvor du får mulighed for at udvide og udvikle dine faglige kompetencer. Du vil få et 8 ugers oplæringsprogram, hvor du er tilknyttet to sygeplejersker. Oplæringsprogrammet justeres i samarbejde med dig i henhold til dine kompetencer og ønsker. Herefter vil du indgå som kontaktsygeplejerske for et antal patienter, hvor du har ansvaret for patientens forløb og kontinuiteten i deres behandling.   

Du vil blive en del af en afdeling med et stort fagligt og socialt engagement. Da vores patienter kommer i afsnittet 3-4 gange om ugen, har vi en helt særlig relation til dem og deres pårørende. Det afspejler sig i både stemningen og tonen i afsnittet, som er helt unik.    

I løbet af det første år vil du skulle gennemføre et grundkursus, mens der er mulighed for efteruddannelse efter 3 år.   

Løn- og ansættelsesvilkår :

Der er tale om en stilling på 26-35 timer/ugen. Arbejdsstedet er Nordsjællands Hospital, Hillerød.  

Ansættelse snarest eller efter aftale.  

I stillingen indgår ca. 2 korte aftenvagter per uge. Tilkald om natten efter aftenvagt fra hjemmet 1-2 gange per måned efter 6-8 måneders ansættelse.  Weekendvagt hver 2. eller 3. uge.  

Afsnittet har åbent kl. 07.45-21.00 på hverdage, kl. 08.00-14.30 på lørdage samt kl. 14.00-20.30 på søndage.   

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Der ydes tillæg efter hhv. 1 og 3 års nefrologisk erfaring.  

Kontakt :

Ønskes flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Ole Hyrd-Hansen på tlf.: 48296479  

Du kan også læse mere om afdelingen på: www.nordsjaellandshospital.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 18. november 2019. Der afholdes ansættelsessamtaler 21. og 22. november 2019