Jobbet "Sygeplejerske til endoskopiafsnit, Nykøbing F. Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt

 
Kan du forestille dig at blive en del af et dynamisk og velfungerende team i vores endoskopiafsnit?
Vi søger en kollega, der kan lide at arbejde med de korte patientforløb inden for det gastroenterologiske speciale.

Nykøbing F. Sygehus er et akutsygehus i rivende udvikling. Vi har fokus på organisationsudvikling, er midt i arbejdet med vores Strategi 2017-2020 og har fået 659 mio. kr. til at skabe nye og moderne rammer for den fremtidige sygehusbehandling for områdets borgere.

Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium søger 1 sygeplejerske pr. 1.06.2020 eller efter aftale.

Vores endoskopiafsnit er meget veletableret med rutinerede og fagligt dygtige sygeplejersker. Afsnittet er i konstant udvikling, hvor vi bl.a. i løbet af det kommende år skal flytte til nye dejlige lokaler. Vores kirurgiske ambulatorium er en integreret del af endoskopiafsnittet, og her står vi også overfor fysiske ændringer i det kommende år.

Faglig og organisatorisk profil
Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium hører organisatorisk under Medicinsk afdeling..
 
Endoskopiafsnittet og Kirurgisk Ambulatorium varetager elektive, akutte og subakutte gastroenterologiske undersøgelser og behandlinger for såvel kirurgiske som medicinske patienter i ambulant eller stationært regi.

Vi har skoperende sygeplejersker, som varetager coloskopier på borgere tilknyttet tarmscreeningen.
 
Endoskopiafsnittet og Kirurgisk Ambulatorium har indtil videre åbent på hverdage fra kl. 7.30- kl. 17. Fremmødet af personale er afstemt efter planlagte aktivitet.
Der er et tæt samarbejde med medicinsk sengeafdeling i forhold til kompetenceudvikling og optimal udnyttelse af ressourcer i hele medicinsk sengeafdeling. Derfor vil du også skulle have weekendvagt ca hver 6 uge i vores sengeafdeling.
 
Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium ønsker at være en konkurrencedygtig og spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Vi lægger vægt på en uformel tone, hvor tæt samarbejde og erfaringsudveksling med gode kollegaer er udgangspunktet for, at vi alle kan levere arbejde af høj kvalitet.

Arbejdsopgaver og ansvarsområde
Arbejdsopgaverne vil omfatte sygeplejeopgaver tilknyttet Endoskopiafsnittet og kirurgisk ambulatorium. Og med weekendvagt hver 6 uge i sengeafdelingen.
 
Personprofil
Vi vil lægge vægt på, at du

  1. Har klinisk erfaring og gerne fra det gastroenterologiske speciale
  2. Kan lide en tempofyldt hverdag og kan lide en arbejdsplads hvor humor vægtes højt
  3. Har forståelse for det samlede patientforløb
  4. Finder udfordringer i og ønsker at udvikle sygeplejen i de korte patientforløb

Generelt om Afsnit for mave- og tarmsygedomme

Afsnittet består af fire dele:

  • Et sengeafsnit med plads til 31 patienter, som både har medicinske og kirurgiske lidelser indenfor mavetarmsygdomme

  • Et medicinsk og kirurgisk endoskopiafsnit samt screeningsendoskopier, der er en del af tarmscreeningsprojektet

  • Et kirurgisk ambulatorium

     

  • Et stomiambulatorium

Vi har et meget stort fokus på arbejdsmiljøet og vores omgangstone med hinanden. Du skal derfor være en aktiv medspiller til at bidrage til det gode arbejdsmiljø, så det er rart både at være medarbejder og patient på vores afsnit.

Vi har en synlig og troværdig ledelse præget af et højt informationsniveau og inddragelse af dygtige medarbejdere og med hensyntagen til individuelle behov.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Du ansættes i blandede vagter.

Samtaler afholdes den 29. april 2020.

Hvis du kunne have lyst til at komme forbi til et uforpligtigende besøg efter forudgående samtale, så vil vi med glæde vise dig vores dejlige afdeling – og svare på alle dine spørgsmål.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.