Jobbet "Psykiatrisk hjemmesygeplejerske søges til Qaqortoq, Sydgrønland" er udløbet

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

Er du interesseret i at arbejde med psykiatriske patienter? Vil du være en del af vores team?

Træk et halvt år ud af kalenderen og kom som vores psykiatriske hjemmesygeplejerske – kan du kun komme i 3 måneder, så send en ansøgning alligevel.

Stillingen ønskes besat gerne 1. december 2019.

Der er i hjemmeplejen tilknyttet ca. 30 psykiatriske patienter i et fast forløb, hvoraf de fleste er kroniske forløb. Det meste af arbejdet foregår på sygehuset.

Dagligdagen i den psykiatriske hjemmesygepleje, er præget af selvstændighed, vekslende og varierende arbejde.

Hjemmeplejen varetager opfølgning af iværksat behandling, støttende samtaler, medicinudlevering, og du skal supervisere og vejlede støttepersoner som arbejder med psykiatriske patienter.

Hjemmeplejen er fysisk placeret på regionssygehuset, så der er ligeledes tæt samarbejde med lægerne samt sengeafdelingen der.

Dit kontor er tæt placeret ved den somatiske hjemmesygepleje, og der er et godt samarbejdet der.

Der er tæt samarbejde med den psykiatriske afdeling på landshospitalet i Nuuk, og mulighed for psykiatrisk tilsyn via Skype.

Ønskede kvalifikationer

  • Interesse for psykiatri
  • Omstillingsparathed og kan lide at arbejde selvstændighed
  • Kan skab god patientkontakt

Vi kan tilbyde

  • Varierende, selvstændigt og udfordrende arbejde, som stiller krav til din faglighed og ikke mindst fleksibilitet.
  • Mulighed for at medvirke til at udvikle funktionen i den psykiatriske hjemmepleje.
  • En alsidig arbejdsplads og tæt samarbejde med resten af afdelingerne på sygehuset.

Qaqortoq ligger i det smukke Sydgrønland og byen ligger i regionsbyen. Der er 7 bygder tilknyttet regionssygehuset.

Qaqortoq området er frodigt og grønt, med rig mulighed for vandreture og ørredfiskeri. Vi ligger tæt på fåreholderen, byer og bygderne i regionen. Fåreavl og en del landbrug kendetegner kommunen i Sydgrønland. I vintermånederne er der rig mulighed for at stå på langrendsski.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem  http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201910393

Ansøgningsfrist: d. 15. november 2019

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende Regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på e-mail:  IKC@PEQQIK.GL telefon +299 64 22 11 efter kl. 13 dansk tid

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Rikke Agerholm Christensen på tlf. +299 34 46 87 eller på e-mail: RIAC@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.