Jobbet "Kræftafdelingen - Stråleklinik 1 og 2 på Aarhus Universitetshospital søger S-radiografer" er udløbet

Region Midtjylland

Kræftafdelingen

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Kræftafdelingen - Stråleklinik 1 og 2 på Aarhus Universitetshospital søger s-radiografer fra den 1. januar 2020 eller efter nærmere aftale.

Har du lyst til en hverdag med fokus på kræft-sygepleje og behandling i et højt specialiseret afsnit, så er denne stilling måske noget for dig. Stillingen er fast og på 37 timer pr. uge - andet kan aftales.

Personalegruppen, som består af stråleterapeuter og s-radiografer, har fokus på at tilbyde kræftpatienterne den bedste behandling og sygepleje til patienterne og deres pårørende i en højteknologisk afdeling. Vi arbejder med vedvarende fokus på kvalitetssikring, udvikling og forskning.

Vi er delt op i diagnoserelaterede områder og indgår i et tværfagligt samarbejde med fysikere og radiografer fra den forbedrende del, de ambulante klinikker, sengeafsnit, patienthotellet og den kommunale sygepleje, som understøtter de ambulante forløb, patienterne gennemgår.

I Stråleklinik 1 behandler vi patienter med kræft i bækkenet, hjernen (herunder børn) samt lymfomer, sarcomer og palliative patienter.

I Stråleklinik 2 behandler vi patienter med kræft i lunge, oesophagus, hoved-hals, bryst, hud, palliative patienter samt patienter med ukendt primær tumor.

Åbningstiderne i de to klinikker er som udgangspunkt på hverdage og varierer mellem 07.30-18.00. Der vil i enkelte perioder kunne forekomme aftenvagter, og i forbindelse med påske og jul vil der kunne forekomme helligdags-, lørdags- og søndagsarbejde.

Vi tilbyder
 • et individuelt og struktureret oplæringsforløb
 • en afdeling med et godt arbejdsmiljø og et tæt samarbejde
 • en arbejdsplads, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling
 • en afdeling, hvor patienten er i centrum, og hvor vi arbejder med udviklingen af den teknologiske del af behandlingen og sygeplejen
 • en afdeling med engagerede kollegaer

Vi forventer, at du
 • har teknisk flair
 • har lyst til at arbejde med den tekniske del af behandlingen og kræftsygeplejen i et højt specialiseret afsnit, samt at du har interesse for korttidssygepleje
 • kan håndtere forandringer i det daglige arbejde, er initiativrig og kan arbejde selvstændigt
 • har et godt overblik og er god til at planlægge dit arbejde
 • er god til at samarbejde både i monofaglige- og tværfaglige teams
 • har en positiv tilgang til de daglige udfordringer, fx travlhed, tekniske problemer og organisatoriske omstruktureringer
 • har lyst til at udvikle dine kompetencer

Kræftafdelingen er en stor afdeling med sengeafsnit, ambulante klinikker, stråleklinikker og diverse forsknings-, udviklings- og specialenheder. Vi beskæftiger ca. 650 mennesker fordelt på ca. 20 faggrupper. Afdelingen har 7.500 nyhenviste patienter årligt, vi har ca. 110.000 ambulante besøg og ca. 23.000 sengedage. Vi udfører årligt ca. 60.000 strålebehandlinger og giver ca. 32.000 kemoterapibehandlinger. I marts 2019 blev Kræftafdelingen samlet på Palle Juul-Jensens Boulevard i Skejby.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

For yderligere oplysninger kontakt afdelingssygeplejerske Dorthe Sølvkær Ehlers på 2388 6893 eller på dortan@rm.dk. Endvidere henvises til Kræftafdelingens hjemmeside www.kraeftafdelingen.auh.dk

Ansøgningsfrist er den 13. november 2019. Ansættelsessamtaler foregår om eftermiddagen den 20. november 2019.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.