Jobbet "Radiograf til dosisplanlægning af strålebehandlinger" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Vi søger en kollega til Afsnittet for Stråleterapi på Rigshospitalet.

Dine opgaver

Som dosisplanlægger vil du ikke direkte møde patienten, men dine evner til at lave gode dosisplaner vil få direkte betydning for patientens mulighed for at få en god behandling. Du skal derfor gerne have et grundigt kendskab til strålebehandling og onkologi samt lyst til at lære mere. Vi arbejder med et højt ambitionsniveau på dosisplanlægning og behandling. Endvidere er udvikling og forskning højt prioriteret. Målet er, at vi til stadighed kan tilbyde nye og bedre behandlinger til patienterne.

Du bliver en del af en dynamisk gruppe på 12 hospitalsfysikere, 9 dosisplanlæggere, 2 IT-medarbejdere og 5 teknikere, der arbejder i et tværfagligt miljø med andre personalegrupper inden for sundhedssektoren, herunder PET-enheden. Hele Afsnittet for Stråleterapi har i alt ca. 100 medarbejdere og tæt samarbejde med en større forskningsafdeling med læger, fysikere og ingeniører.

Vi er en gruppe på 8 radiografer som arbejder meget selvstændigt. Vores primære arbejdsopgave er dosisplanlægning. Derudover består vores arbejde også i at se og fortolke forskellige typer scanninger, herunder fusion af MR, PET og CT scanninger. En vigtig del af vores arbejde er desuden indtegning af de risikoorganer, som skal skånes i planlægningen. Vi samarbejder tæt med fysikere og læger, bl.a. ved daglige konferencer, hvor dosisplaner ses og godkendes.

Din baggrund

Du skal være uddannet radiograf og helst have praktisk erfaring med enten planlægning eller behandling af stråleterapi. Ansøgere med erfaring som dosisplanlægger vil være mest attraktive.

Desuden:

  • er du ambitiøs, ansvarsfuld, resultatorienteret og kvalitetsbevidst
  • har du flair og interesse for at tilegne dig ny viden samt deltage i kursusaktivitet
  • skal du kunne multitaske og kunne lide at arbejde detaljeorienteret, for optimering af behandlingskvaliteten
  • er du god til computere og IT, da arbejdet primært er computerarbejde
  • har du interesse for samt lyst til at undervise vores radiografstuderende

Vi tilbyder

Et indholdsrigt job, som har stor betydning både for den enkelte patient, men også for den fortsatte udvikling inden for kræftbehandling.

Stillingen er på 37 timer, vagtfri, og arbejdsdagen kan tilrettelægges fleksibelt mellem 7 og 16.

Vi er en af Europas største afdelinger. Vi arbejder med lineære CT acceleratorer fra Varian (Truebeam Halcyon og Ethos) og MR-accelerator fra Viewray og det nye Exactrac Dynamic IGRT/SGRT system. Vi er heldige at være en afdeling med de nyeste tekniske stråleterapiløsninger indenfor adaptive og motion management behandlinger på 9 nye acceleratorer. Diagnostisk råder vi over to CT-scannere og en 3.0T MR-scanner. Vi udfører ca. 4.500 behandlingsplaner og 48.000 behandlinger årligt.

Kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: cheffysiker Jens Peter Bangsgaard: 3545 8118 e-mail: jens.peter.bangsgaard@regionh.dk eller dosisplanlægger Tanja Johansen: 35453993, e-mail: tanja.stagaard.johansen@regionh.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Radiografer og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Ansøgningsfristen er 14. november 2019 kl. 23:59.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 47. Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt cv og eksamenspapirer via linket.